MSI Sword 15, păreri laptop de jocuri

MSI Sword 15 (variantele A11UD și A11UE) e e unul nou laptop disponibil pe piața din România. Acesta este echipat cu un procesor i7 care are opt nuclee iar portabilitatea este una decentă întrucât are o greutate de 2,3 kg. Înainte de toate ar trebui să scriu că producătorul MSI e este unul axat pe laptopuri de gaming..

Modelul MSI Sword 15 e prezent în mai multe configurații diferența făcând o placă video în felul acesta există modele cu placă video Rtx 3050 și 3060. Procesorul i7 este unul din generația 11, adică un i7-11800H care scoate 21260 puncte pe cpubenchmark.. Acest procesor a fost lansat la mijlocul anului 2021.

  • Procesor rapid
  • Placă video RTX
  • Stocare SSD
  • Greutate 2,3kg

Laptopul de față are mai multe lucruri avantajoase nu doar procesorul foarte performant. Aceste lucruri sunt placă video cu tehnologie Ray tracing, ecranul cu rata de reîmprospătare de 144 Hz și răcirea exemplară. Pe partea de răcire trebuie să scriu că laptopul ăla are șase țevi de cupru și două ventilatoare.
Printre noile tehnologii integrate în acest model aș menționa wireless ax, stocare pe SSD, prezența unui port USB tip C.

Sunt și unele lucruri mai puțin avantajoase, printre acestea trebuind să menționez faptul că nu vine cu sistem de operare. Dar, instalarea acestuia se poate face de pe un stick USB. Eu recomand să instalați Windows 10.
Trebuie să luați în calcul și faptul că acest notebook PC vine cu o greutate medie de 2,3 kilograme. Din această cauză nu e un model care să fie cărat, deci un ultraportabil.

Per ansamblu, acest laptop MSI Sword 15 este o soluție excelentă pentru persoanele interesate de ceva calitativ și cu performanțe suficiente pentru a rula jocuri de generație nouă ori a face editări video. Probabil ar mai trebui să adaug că acest laptop e o variantă de mijloc, adică cu un excelent raport între preț și dotări.

Te-ar mai putea interesa