MSI Pulse GL66, laptop gaming cu i7 și RTX

MSI Pulse GL66 model 11UEK-246XRO e un laptop pentru pasionații de jocuri ori pentru acele persoane care vor un dispozitiv puternic pentru sarcini complexe (CAD, editări video etc).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop de la un producător consacrat în domeniul laptopurilor de jocuri.
Din imagine se poate vedea că aparatul e unul cu un design caracteristic laptopurilor de la MSI. Se poate vedea și că are tastatură iluminată și taste evidențiate cu roșu.

Păreri pro și contra

Modelul MSI Pulse GL66 se evidențiază cu mai multe lucruri bune, iar cele mai importante le voi enumera în rândurile care urmează:

  • Ecranul e unul foarte clar de 15,6 inci cu rezoluție 2560x1440px (QHD), strat anti-glare și panel IPS. Foarte interesant e că rata de reîmprospătare a ecranului e 165 Hz așa încât imaginea să fie cât mai clară.
  • Memoria e una foarte mare, fiind vorba despre 16GB spațiu de stocare și SSD de 1TB. Se pot adăuga până în maxim 64GB RAM, dar ambele sloturi sunt ocupate.
  • Placa video e una de generație nouă, fiind vorba despre un RTX 3060 cu 6GB memorie RAM.
  • Portabilitatea e foarte bună deoarece are o greutate de 2,1 kg, iar bateria e una cu 3 celule. Probabil că în sarcini office o să aibă o autonomie de 3-4 ore.
  • Porturile sunt multiple, iar printre acestea se numără 4 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ax și bluetooth.
  • Iluminarea tastelor e una RGB, putând fi controlată din MSI Center.

Laptopul are și câteva aspecte negative. Probabil v-ați dat seama că bateria nu o să țină prea mult, acest lucru fiind datorat componentelor performante.
Un alt lucru de care trebuie să țineți cont e faptul că aparatul nu vine cu Windows preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 10.

Te-ar mai putea interesa