MSI PS42 8RB-037XRO, laptop argintiu cu i7-8550U

MSI PS42 8RB-037XRO e un laptop apărut pe piață la sfârșit de 2018 și se recomandă prin procesorul i7-8550U, ecranul cu panel IPS și cipul grafic MX150 de la Nvidia. E un laptop numai bun pentru sarcini multimedia.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop care vine cu hardware la zi și portabilitate peste medie. Din poza de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model.
Din imaginea de alături puteți vedea că acest laptop e unul argintiu/silver


Avantaje

Laptopul MSI PS42 8RB-037XRO e unul dotat cu grafică foarte bună deoarece cipul MX150 este echivalentul GT 1030. Acest cip are 2GB memorie video, iar din această cauză vor rula jocurile, chiar dacă nu e un laptop de gaming.
Cea mai importantă componentă dintr-un laptop e procesorul, iar din această cauză cred că un i7 e perfect. Acest model de laptop e dotat cu procesor quad core i7-8550U care e aproape la fel de performant precum unul de desktop.
La capitolul memorie are 8GB RAM și pentru stocare are un SSD de 256 de giga.
Diagonala ecranului e una de 14 inci, iar împreună cu rezoluția FHD și panelul IPS veți avea cele mai bune imagini.
Portabilitatea e una ok cu o greutate de puțin peste 1kg și o baterie care ține mai mult de 4 ore.
Nici la partea de ergonomie nu stă rău pentru că vine cu tastatură iluminată așa încât noaptea să vedeți mai bine tastele.

Dezavantaje

Putea să aibă placă video GTX 1050 sau ceva de genul. Acest fel de placă ar fi ajutat mult la jocuri, dar fiind un ultrabook e bun și modelul MX150.
Din păcate nu are tastatură numerică și nici LAN 10/100/1000, dar are wireless ac.

Concluzii

Pentru cei interesați de un laptop care să arate bine și care să vină cu performanțe ok recomand acest model. Pe piață există și alte alternative, însă MSI e foarte competitiv la capitolul laptopuri performante, iar în acest fel primim ce e mai bun la un preț ok.

Te-ar mai putea interesa