MSI PS42 8M-427XRO, ultrabook Prestige de 1.1 kg

Laptopul MSI PS42 8M-427XRO e unul dintre primele modele mai portabile de la acest brand care nu se adresează celor pasionați de jocuri și face parte din seria Prestige. De câțiva ani, MSI țintește doar segmentul premium cu laptopuri foarte performante și a renunțat complet la cele clasice. Laptopurile au devenit mai populare decât desktopurile și par să fie prima opțiune a multor utilizatori, deoarece performanțele oferite sunt suficiente. Componentele au avansat atât de mult încât nu veți găsi multe laptopuri fără un ecran FHD, 8GB RAM sau spațiu generos/SSD.

Bineînțeles, un laptop foarte subțire are o construcție mult mai diferită decât cea clasică și carcasa e una metalică pentru a proteja mai bine hardware-ul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Evident că nu se va instala un procesor de gaming din generația a 8-a, ci mai degrabă o soluție office de tip U cum e acel i5-8250U. Nu veți avea nevoie de ceva diferit pentru că noua generație are 4 nuclee în loc de 2 cum a fost în trecut. Ecranul a devenit destul de important în 2018 pentru că tot mai multe laptopuri sunt Full HD însă și panoul trebuie să fie IPS pentru a vă bucura de calitate indiferent cum îl priviți.

E interesant că are o memorie RAM de 2666 MHz ca pe laptopurile de gaming și poate fi mărită la 16GB dacă folosiți anumite programe care necesită mai mult. Poate că vă place să lucrați simultan în mai multe aplicații și simțiți nevoie de mai mult, însă cei 8GB nu sunt chiar accesibili.

Păreri pro și contra

Îmi place foarte mult cum arată atât la interior, cât și la exterior, iar logo-ul cu dragon de pe capac îmi amintește de laptopurile de gaming. Prezintă o tastatură iluminată ca multe alte ultrabookuri pentru a putea lucra în orice condiții indiferent de momentul zilei sau de locația voastră. Autonomia de lucru impresionează pentru o comparăm cu cea a unui laptop din același preț, dar nu poate depăși 10 ore. La interior aveți cunoscutul sistem de răcire cu 2 ventilatoare Cooler Boost 3.

MSI PS42 8M-427XRO oferă o atmosferă plăcută cu sistemul audio 7.1 care nu-l găsiți pe multe laptopuri, astfel se crează efectul surround și nu aveți nevoie de boxe suplimentare.

Lasă un comentariu