MSI Prestige 15 A10SC, laptop pentru profesionişti

MSI Prestige 15 A10SC e un notebook PC care excelează la capitolele portabilitate şi performanţă. Este echipat cu procesor nou din generaţia Coffee Lake, ecran 4K, 32GB memorie RAM şi stocare SSD de 1TB.
MSI ne-a obişnuit cu laptopuri de gaming, iar acesta oarecum iese din tipar deoarece e pentru sarcini profesionale
Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un laptop de generaţie nouă cu multe dotări utile bune pentru acasă, dar în special pentru sarcini profesionale. Din poză puteţi vedea că are un design minimal de ultrabook aşa încât să fie uşor de utilizat de către oricine.


Păreri pro şi contra

Modelul MSI Prestige 15 A10SC A10SC-406XRO e unul care stă bine la partea de ergonomie prin faptul că are o greutate redusă, ecran cu panel IPS şi tastatură iluminată.
Porturile sunt diverse şi de generaţie nouă. Are două porturi USB, wireless ax (generaţia 6), bluetooth 5.1 şi altele.
Ecranul e superb prin faptul că are rezoluţie 4K în condiţiile în care diagonala e de 15,6 inci. Tehnologia ecranului e IPS care oferă culori realiste şi unghiuri de vizualizare apropiate de perfecţiune.
Are şi câteva minusuri precum faptul că nu are tastatură numerică în partea dreaptă (numpad).
Sunetul e ok, dar nu excelează la acest capitol deoarece e vorba despre difuzoare stereo. Mai bine de aşa nu se poate pe un laptop, iar recomandarea mea ar fi să conectaţi un sistem 2.1 ori 5.1.

Unde excelează? La partea de procesare deoarece are procesor i7-10710U cu şase nuclee care scoate 10076 puncte pe cpubenchmark.net şi cip grafic GTX 1650 cu 4GB memorie video.

Cel mai bun pentru… segmentul business (oameni de afaceri) deoarece are multe caracteristici utile pentru aceştia. Printre lucruri utile acestora aş aminti cititorul de amprentă, portabilitatea (greutate de 1,6kg), multitudinea de porturi şi procesorul i7 puternic tip six core.