MSI PL62 7RC, laptop pentru jocuri cu 4 difuzoare și 2 woofere

Laptopul MSI PL62 7RC e recomandarea mea pentru pasionații de jocuri deoarece desktopurile au devenit destul de scumpe. Spre deosebire de alte modele, acesta impresionează la multe capitole: performanță, dotări și design. Doar după procesorul său se vede că e conceput pentru sarcini grele. Categoric, nu e cel mai avansat laptop pentru gaming, de aceea nu are tastatură iluminată și placa video e modestă. Poate fi folosit ca un model multimedia că doar sunt integrate 4 difuzoare și 2 woofere.

Sunt foarte puține laptopuri argintii cu astfel de componente, majoritatea fiind negre. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una destul de echilibrată, pentru că a fost pus un procesor destul de avansat. E vorba de un i5-7300HQ care are mai multe nuclee decât cele de tip U și nu mă refer la generația Refresh, ci la cea clasică. Puteți juca destul de multe titluri noi cu ajutorul plăcii video GeForce MX150, deoarece se apropie de performanțele modelului GTX 950M.

Chiar dacă nu e cel mai subțire model de pe piață, greutatea a rămas la o valoare acceptabilă și sistemul de răcire mai bun cu tehnologie Shift. Porturile sunt destul de bine poziționate, adică majoritatea sunt pe partea stângă pentru ca voi să puteți folosi un mouse fără nici o problemă. Printre acele porturi sunt prezente și câteva porturi mai neobișnuite: USB 3.1 tip C și mini DisplayPort.

Păreri pro și contra

Trebuie să știți că are o placă de rețea foarte bună, WiFi ac (dacă vă decideți pentru varianta wireless), un ecran Full HD cu unghiuri de vizionare foarte bune – 170 grade și nu e nevoie de mai mult, Dragon Center (pentru alegere profilului dorit). Suportă destul de multă memorie RAM dar nu are sens mai mult de 16GB. Calitatea sunetului e superioară că doar are tehnologie audio Nahimic Sound 2 și o ieșire de 8W.

MSI PL62 7RC poate avea diverse configurație dar mie mi-a plăcut mai mult cea de sus deoarece are un preț foarte bun. Din clipul de jos veți vedea foarte bine această serie și o configurație puțin mai bună.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „MSI PL62 7RC, laptop pentru jocuri cu 4 difuzoare și 2 woofere”

  1. Salut Nasule,

    Multumim pt review
    Cum sunt laptop-urile MSI in general ? Sunt fiabile, rezista bine in timp ? Ai idee ?

    Constructia lor e solida sau par mai fragile ?

    Toate cele bune

  2. În general laptopurile de la MSI sunt foarte bune. Ei s-au axat mai mult spre laptopuri de gaming cu performanțe superioare și care sunt foarte fiabile.

Comentariile sunt închise.