Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI nVidia GeForce GTX 680

Placa video MSI nVidia GeForce GTX 680 de 2GB e un model de referință și care pe viitor va suferi câteva modificări (în special la design). E un model care poate concura lejer cu plăcile video de la AMD deoarece are un preț competitiv. Deasemenea, veți observa că sunt alternative și de la alți producători iar diferențele de preț sunt insesizabile. Vine cu patru ieșiri video: două DVI-uri, un HDMI 1.4a și un DisplayPort. Acesta suportă un sistem cu mai multe plăci video similare dar și așa nu sunt jocuri care să necesite atâta performanță. Spre deosebire de modelele mai ieftine, acesta necesită două alimentări de tip 6 pini. Aveți nevoie de un buget generos pentru a o achiziționa deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

De sus

De jos

Specificații tehnice

Are slot de tip 3.0 și suport SLI (pentru a lucra împreună cu un alt model). Procesorul său lucrează la o frecvență de 1006 MHz care reflectă și performanțele ei, iar datorită tehnologiei de 28nm, e mai eficientă decât predecesoarele ei. Vine cu o memorie video de 2 GB GDDR5 la o frecvență de 6008 MHz. Pe partea de conectivitate vine cu porturile necesare (DVI, DP, HDMI) dar și cu adaptor (DVI-VGA). Alte caracteristici care sunt foarte importante sunt următoarele: Afterburner, suport Blu-ray/HD DVD și câteva tehnologii NVIDIA (3D Vision, Cuda, SLI, PhysX și PureVideo HD).

La rezoluție 1080p și cu componente de ultimă generație (procesor, SSD, placă de bază, RAMi), puteți juca Metro 2033 la 34 fps, Crysis 2 la 69 fps sau FEAR 2 la 162 fps. În load placa ajunge la o temperatură de 72 de grade și la un consum de 258 W. deci e la fel de bună ca și celelalte modele de referință și să sperăm că pe viitor, vom vedea diferențe între ele, atât de preț cât și de performanțe. Jos am pus un clip cu performanțele acestui model:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e eficientă (datorită tehnologiei 28 nm), face față oricărui joc recent apărut, are toate tehnologiile necesare (în special 3D Vision de la NVIDIA cu care puteți juca jocuri în mod 3D) etc.

Minusuri: nu e accesibilă pentru orice gamer.

Concluzie

Acest model e o alternativă la celelalte modele dar din păcate oferă același performanțe datorită aceleași caracteristici tehnice și tehnologii similare. O puteți achiziționa chiar și în rate dacă nu v-o permiteți cu bani cash sau mai așteptați până se ieftinește. Am pus un clip cu despachetarea ei:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu