MSI nVidia GeForce GT 630

MSI nVidia GeForce GT 630 vine în două variante care le găsești aici, iar principalul rival e Gainward nVidia GeForce GT630. Vine ca o soluție pentru cei pasionați de jocuri, dar cu un buget mai mic. Astfel, cred că un preţ bun Vezi prețul special de azi → nu e deloc mare, fiind unul de plecare. Dacă ai un PC mai vechi atunci nu trebuie să-ți faci probleme deoarece placa vine cu VGA și din această cauză poți conecta și PC-uri mai vechi.

Poze

Ambele variante arată la fel și au un ventilator mare care ajută la o răcire bună. Nu e un model exagerat de mare deoarece are dimensiuni medii, iar acest lucru înseamnă că o să vă ajute să o puneți rapid pe placa de bază.

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Diferențele dintre cele două modele MSI GT 630 constă în memorie (una are 1GB, iar cealaltă are 4GB), suportul PCI E (una suportă 2.0, iar cealaltă 3.0) și frecvențe. Procesorul are o frecvență de 810 megaherți care e bună în opinia mea, iar jocurile vor merge destul de bine. Eu zic că cel ma bine e să vă jucați al rezoluție HD, adică 1366 pe 768 pixeli, deoarece cu cât o să creșteți rezoluția cu atât performanțele (FPS-uri etc) vor scădea. Iar, despre cum merg jocurile pe GT630 se poate vedea din clipul de alături.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e formidabil; fiabilitatea e bună atâta timp cât nu o să încercați să o overclockați; garanția e una de 3 ani; vine cu numeroase porturi cum ar fi HDMI, VGA și DVI; r[cirea e foarte eficientă fiind una activă cu cooler; vine de la un brand renumit pentru electronicele sale.
Contra: din păcate nu are DiplayPort, dar asta deoarece e o placă pentru home use.

Concluzie

Pentru cei care vor să-și upgradeze sistemul ori vor să-și facă unul nou cred că această placă ar fi o soluție accesibilă. Trebuie să fiți atenți să aveți o placă de bază compatibilă cu ea și asta deoarece placa vine în configurații cum ar fi PCI Express 2.0 sau 3.0. Iar, dacă vreți să aflați mai multe despre placă și conținutul pachetului atunci vă recomand preview-ul de alături.

Lasă un comentariu