MSI Modern 15 A10RBS, laptop multimedia elegant

Laptopul din imagine este este un MSI Modern 15 A10RBS-494XRO care este apreciat de utilizatori deoarece oferă un design plăcut, dar și un hardware foarte bun. Componentele sunt principalul motiv pentru care veți alege acest laptop deoarece oferă noul Core i5 din seria Comet Lake, însă nu trebui neglijate nici restul componentelor. Dacă nu vă plac laptopuri argintii sau pe alte culori deschise, atunci optați pentru un model ca și cel de jos.

Acesta poate fi achiziționat alături de câteva accesorii dacă nu aveți preferințe – geantă și mouse. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că procesoarele au plăci video integrate, însă când rulați conținut video aveți nevoie de o placă video cu memorie dedicată. Pe varianta din imagine vedem placa video GeForce MX 350 care oferă performanțe decente însă nu se apropie de cele ale plăcilor video GeForce GTX sau GeForce RTX. Ecranul laptopului este unul destul de clasic în sensul că-l vedem și la alte modele – 15.6 inci cu panou IPS și imagine Full HD. Prețul atractiv se datorează faptului că nu are Windows preinstalat, dar îl puteți instala rapid de pe un stick.

Păreri pro și contra

Greutatea laptopurilor a scăzut considerabil datorită materialelor folosite, în special dacă vorbim de laptopurile office și multimedia, iar modelul prezentat sus are numai 1.6 kg. Este destul de bine echipat că doar vorbim de un brand de top: tastatură iluminată, porturi USB 3.2, două ventilatoare Cooler Boost, WiFi ac, cameră web, difuzoare de 4 W, baterie cu autonomie maximă de 9 ore. Hardware-ul se prezintă și el bine după cum am menționat sus, însă nu trebuie neglijat nici SSD-ul de 512GB care este foarte rapid, iar memoria RAM de 8GB este de ajuns. Conform producătorului, puteți pune memorie RAM de până la 64GB, dar nu văd rostul pentru că nu este o serie de gaming avansată.

MSI Modern 15 A10RBS poate fi folosit ca și un desktop deoarece are performanțe excelente și dotări utile. Veți observa că nu sunt necesare foarte multe periferice, dar tot aș alege un mouse și un router wireless pentru un plus de productivitate și o conectare wireless la internet.

Te-ar mai putea interesa