MSI Modern 15 A10RAS-220XRO, laptop cu i5-10210U şi MX330 2GB

Dacă sunteţi interesaţi de un laptop din categoria multimedia, dar cu o portabilitate foarte bună atunci vă recomand modelul MSI Modern 15 A10RAS-220XRO. Acesta vine cu procesor i5-10210U tip quad core şi cu 8GB memorie RAM. Pentru a putea fi uşor de cărat dintr-o parte în alta are o greutate redusă de 1,6kg şi o baterie care ţine 4-6 ore (producătorul menţionează 9 ore).

Modelul acesta are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu ecran de 15 inci a cărui rezoluţie e FHD, iar panelul e IPS pentru unghiuri de vizualizare cât mai bune.


Păreri pro şi contra

Laptopul MSI Modern 15 A10RAS-220XRO vine cu procesor i5-10210U quad core capabil în a scoate 6440 puncte la benchmark. În jocuri e susţinut de placa video Nvidia MX330 2GB care e un model de bază de la care nu trebuie să aveţi prea multe pretenţii.
Memoria RAM e una de 8GB, dar puteţi să-i puneţi până la maxim 64 giga. Iar, pentru stocare se foloseşte de un SSD a cărui capacitate e de 512 giga.
Pentru ergonomie bună acest laptop are tastatură iluminată. Acest lucru se va dovedi foarte util în cazul în care tastaţi noaptea.
Din păcate nu vine cu unitate optică, dar în schimb are 5 porturi USB, HDMI, wireless ac, bluetooth şi card reader.
Pentru că nu vine cu sistem de operare recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB (preferabil 3.0). Instalarea va dura undeva la maxim jumătate de oră. Driverele sunt instalate automat la prima conectare la Internet şi din această cauză nu trebuie să vă bateţi capul cu ele.

Per ansamblu acest laptop e pentru cei interesaţi de un desktop replacement accesibil şi care să fie actual vreo 3 ani… nu vă opreşte nimeni să-l folosiţi şi 10 ani.
Dacă ar fi să vă recomand aceva similar v-aş recomanda acest Acer.

Te-ar mai putea interesa