MSI Modern 14 B11SB, model ultraportabil cu i5-1135G7

Modelul MSI Modern 14 B11SB e un laptop special ca aspect şi configuraţie. Se adresează celora care vor un laptop performant şi care să aibă o portabilitate foarte bună. Acest ultim lucru se datorează greutăţii reduse de 1,3kg.

Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat modern care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din poza de alături puteţi vedea că aparatul e unul de culoare bej (producătorul menţionează beige mousse) cu touchpad mare şi fără taste numpad în partea dreaptă).

Păreri pro şi contra

MSI Modern 14 B11SB are procesor i5-1135G7 cu patru nuclee care scoate 10118 puncte pe cpubenchmark, iar pentru a face faţă sarcinilor multimedia are şi placă video cu memorie dedicată, adică GeForce MX450 cu 2GB memorie video.
Ecranul e unul de 14 inci cu rezoluţie de 1920×1080 pixeli, panel IPS şi refresh de 60 Hz.
Memoria RAM a sistemului e de 8GB, maximul suportat fiind de 32GB. În opinia mea cantitatea instalată e una suficientă.
În privinţa stocării trebuie scris că acest laptop are un SSD de 512GB care e şi el suficient de încăpător.
La capitolul ergonomie are o greutate de 1,3kg, tastatură iluminată şi ecran clar. Un alt lucru care ajută foarte mult la ergonomie e şi acea balama care îi oferă o înclinaţie laptopului.

Nu este echipat cu unitate optică, dar în schimb are wireless ax, 2 USB, Thunderbolt, HDMI, card reader şi bluetooth.
Sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick USB, iar recomandarea mea e Windows 10 Home.

Concluzia mea e că acest model e unul pentru cineva interesat de un laptop interesant ca aspect şi cu o productivitate bună. O să aveţi o productivitate mult superioară pe un astfel de laptop în comparaţie cu un telefon sau o tabletă.

Te-ar mai putea interesa