MSI Modern 14 A10M, ultraportabil cu Intel Comet Lake

Laptopul MSI Modern 14 A10M e un model construit pentru cei care sunt mai tot timpul în mișcare, astfel că greutatea sa e de numai 1.33 kg. Nu e primul model ultraportabil de la acest brand și cred că va avea succes deoarece are o construcție foarte bună și dotările sunt conform nevoilor utilizatorilor. Bineînțeles, nu se adresează celor pasionați de jocuri sau celor care folosesc aplicații de editare profesionale. Din numele său reiese ușor că are un ecran de 14 inci, însă nu e unul oarecare, ci e un IPS cu imagine Full HD.

Din lateral se văd foarte bine porturile și sunt poziționate ceva mai în spate pentru a nu deranja dacă conectați un periferic cu fir. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelul numit A10M-852XRO oferă un i7 10510U, 16GB RAM și un SSD cu capacitate de 512GB. Sunt specificații foarte bune pentru un gadget atât de compact în acest buget, nici nu trebuie să vă gândiți la viitoare upgrade-uri, deoarece nu mai sunt necesare. E vorba de o  configurație care va fi de folos mulți ani și la aceste tipuri de gadgeturi nu prea mai ai ce upgrada deoarece multe componente sunt integrate.

Păreri pro și contra

Îmi place designul cu margini subțiri și cu fiecare generație ecranul e tot mai bine evidențiat, iar dimensiunile laptopului scad. Face parte dintr-o serie premium și se vede după design și hardware, iar prețul e conform dotărilor. E prezent cel mai avansat procesor Intel – Core i7, iar acesta face parte din ultima generație – Comet Lake. Acesta se comportă foarte bine împreună cu acel mediu de stocare de tip SSD și nu e unul SATA, ci e unul M.2 (format mult mai compact). Beneficiază de un sistem de răcire cu 2 ventilatoare pentru ca laptopul să se mențină cât mai rece indiferent de taskul ales.

MSI Modern 14 A10M vine chiar și cu tastatură iluminată, dotare care e tot mai prezentă pe noile laptopuri. Sistemul audio de pe acest laptop e de 4W adică e puțin mai putrnic decât la altele și poate că e de ajuns pentru mulți dintre voi.

Te-ar mai putea interesa