MSI Katana GF76, laptop de 17 inci cu preț bun

MSI Katana GF76 e un laptop de gaming pentru acele persoane interesate de un produs de calitate cu componente noi. Vine de la Msi care e un producător specializat pe laptopuri de jocuri.
Dacă e să ne uităm la componentele din dotare atunci vedem că sunt unele din categoria de mijloc așa încât laptopul să aibă un excelent raport între dotări și preț.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin multe lucruri pozitive pe care am să le menționez în rândurile care urmează.

Păreri pro și contra

Notebook-ul MSI Katana GF76 e prezent în mai multe variațiuni, una dintre ele fiind 11UD-266XRO care e cu i5 și RTX 3050. Dar, să trecem în revistă cele mai importante aspecte ale acestui model:

  • Procesorul i5 11400h e unul de generație nouă cu patru nuclee și capabil în a scoate un punctaj de 15.925 pe cpubenchmark. Despre acest procesor ar mai trebui să scriu că e unul lansat la jumătatea anului 2021.
  • Placa video RTX 3050 ti cu 4GB memorie video, fiind una foarte performantă din gama de mijloc.
  • Ecranul modelului acesta e unul de 17,3 inci, diferențiindu-se de alte modele prin faptul că are 144Hz. Evident că are rezoluție FHD, panou IPS și strat anti-glare.
  • Stă foarte bine când vine vorba de memorie, acest model având 16GB RAM și stocare pe SSD de 512 giga.
  • Conectivitatea acestui model e una superioară, fiind vorba despre multiple porturi utile precum 4 USB, HDMI, LAN Gigabit, wireless ax și bluetooth.
  • Portabilitatea e una decentă dacă e să ținem cont de faptul că are ecran de 17 inci. E vorba despre o greutate de 2,7 kg și p baterie de 3 celule care va ține vreo 3 ore.

Sunt și unele aspecte negative de care trebuie ținut cont, iar cele mai importante sunt lipsa sistemului de operare (mă refer la Windows) și că nu are cititor de amprente.

Per ansamblu, acest model se adresează celora care vor un laptop pe post de înlocuitor desktop cu portabilitate bună.

Te-ar mai putea interesa