MSI GT780DX-268NL

Laptopul MSI GT780DX-268NL e unul de jocuri care e o variantă superioară lui GT683DXR-617NL şi asta deoarece are ecran de 17,3 inci la rezoluţie FullHD. Placa video e una dintre ele mai noi fiind un GTX 570M pe 192 biţi şi cu o memorie dedicată de 1,5 giga. Pe această placă vor merge absolut toate jocurile fără vreo problemă, chiar şi la rezoluţie 1080p.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi pentru aceşti bani primeşti un laptop nou care poate concura cu orice Alienware sau RoG la capitolele performanţă şi design. Modelul de faţă nu are tastatură iluminată, dar s-ar putea să apară modele cu aşa ceva. E performant datorită componentelor de ultimă generaţie cum ar fi procesorul i5, placa video dedicată, hardul pe 7200 rotaţii şi ecranul mare de 17,3 inci cu rezoluţie optimă vizionării filmelor Blu-ray.

Poze

Vizual e identic cu GT780DXR-433NLşi diferenţele dintre aceste două modele ar fi preţul şi procesorul care nu e i7, ci i5 la modelul de faţă.

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

MSI GT780DX-268NL e un laptop care intră în categoriile gaming şi multimedia deoarece vei putea juca orice la orice calitate, iar filmele de orice timp vor fi redate impecabil.

Pentru ca să îţi faci o părere despre cum merg jocurile te invit să vizionezi clipul de alături care e unul care demonstrează capabilităţile plăcii video.

Venind cu sistem de operare preinstalat nu trebui să-ţi baţi capul cu drivere sau instalarea Windowsului. Adevărul e că nici cu RAMii nu trebuie să te stresezi vreodată deoarece are 6GB, iar dacă ţi se pare că nu sunt destui RAMi atunci mai ai două sloturi libere pentru un eventual upgrade.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu accesorii (geantă şi mouse), are tastatură numerică, bateria ţine mult (datorită bateriei cu 9 celule şi tehnologiei Optimus bateria ţine undeva până la 3-4 ore), este special pentru jocuri şi designul e de nota 10 fiind unul cu adevărat unic. Nu doar pe partea vizuală stă extrem de bine, ci şi pe cea audio deoarece are sunet 7.1 cu tehnologie THX, iar cele două difuzoare au subwoofer.
Contra: nu are unitate Blu-ray, ci doar DVD.

Concluzie

MSI GT780DX-268NL e un laptop care costă pe măsura performanţelor sale şi nu poate fi comparat cu ale laptopuri de jocuri deoarece e diferit la exterior şi chiar la interior. Pentru a vedea cum arată te invit să urmăreşti preview-ul de alături

Te-ar mai putea interesa