Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI GT683DX-636NL

Acest laptop MSI GT683DX-636NL face parte din seria GT683 de la MSI care e cea mai nouă și se adresează gamerilor înrăiți în special că vine cu cea mai bună placă video pentru laptopuri – GTX 570M. Nu cred că autonomia de circa 3 ore e un minus al acestui laptop deoarece îl veți folosi pe post de desktop replacement și deci e mai recomandat să-l folosiți fără baterie și alimentat la priză. Astfel performanțele sale vor fi constante în special că un astfel de laptop are un consum mare față de laptopurile obișnuite. Îl putem considera ca o variantă îmbunătățită a lui GT683DXR-617NL (e vident din faptul că are un cod mai mare). Acesta e numai bun pentru gaming Full HD în special că ecranul are o astfel de rezoluție. GT683DX-636NL are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Capac

Specificații tehnice

Procesorul acestui laptop e unul Core i5 modelul 2340M care are o frecvență de 2.4 GHz, o placă video integrată cu suport HD și un cache de 3 MB. acesta e destul de bun pentru gaming și pentru un laptop cu rezoluție 1080p. Deci are un ecran de 15.6 inci care e însoțit de o protecție Anti-Glare. Deci are o protecție mată pentru a împiedica reflexia luminii.

Spre deosebire de alte laptopuri, acestea au suport pentru 32 de GB de memorie RAM dar și o capacitate de 6GB e suficientă (4+2). Spațiul de stocare al hardului SATA de 7200 RPM e de 500 GB. În acest caz, era mai bun un SSH pentru performanțe mai mari. Placa video dedicată e GTX 570M de la NVIDIA iar aceasta are o memorie video de 1.5GB pe 192 de biți. Pe partea de dotări acest laptop MSI are următoarele: DVD, difuzoare stereo Dynaudio cu subwoofer, card reader, cameră web HD, tehnologie audio THX TruStudio Pro, LAN, două USBuri 3.0, două USBuri 2.0, ESATA, microfom, ieșire audio, acumulator de 9 celule, VGA, HDMI, bluetooth și WLAN. Deci putem spune că MSI GT683DX-636NL are toate porturi și tehnologiile de comunicații necesare pentru a fi un model funcțional și compact.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are software licențiat (Windows 7), suport pentru memorie RAM de cel mult 32 GB, are cea mai bună placă video pentru laptopuri, arată foarte bine, preț acceptabil.

Minusuri: nu e chiar portabil datorită greutății de 3.5 kilograme.

Concluzie

Acest MSI GT683DX-636NL e o alegere foarte bună dacă vă plac jocurile și nu doriți un PC ci un gadget portabil. Chiar dacă are un preț piperat (comparativ cu un desktop), nu ocupă mult spațiu și poate fi luat pe oriunde doriți (chiar și în excursie). Jos se poate viziona un clip cu un model foarte asemănător:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu