MSI GS73 Stealth 8RF-041XRO, laptop de jocuri cu i7 și GTX 1070

MSI GS73 Stealth 8RF-041XRO e un laptop de gaming pentru cei interesați de ceva aspectiv care să aibă performanțe peste măsură în orice joc. Acest lucru e așa deoarece vine cu procesor i7 din seria a opta și cip grafic GTX 1070.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri în orice sarcină. Cred că se poate vedea și din codul său că e vorba despre un laptop de 17 inci, iar chiar dacă e mare are o greutate de 2,4kg.


Avantaje

Modelul MSI GS73 Stealth 8RF-041XRO e un laptop pentru cei interesați de un desktop replacement ori de un laptop bun la orice.
Procesorul e unul six core model i7-8750H, iar în sarcini video e susținut de o placă video GTX 1070 cu 8GB memorie video.
Pentru ca totul să ruleze fluent acest model e unul cu 16GB memorie RAM. În opinia mea e o capacitate mai mult decât suficientă.
Pentru stocare se poate folosi de un hard cât și de un SSD. Hardul are o capacitate de 1TB, iar SSD-ul are o capacitate de 256 giga.
Nu doar imaginea e calitativă, ci și sunetul deoarece vorbim despre faptul că are difuzoare 4 way și subwoofer.
La capitolul conectivitate nu stă bine, ci excelent deoarece are 4 porturi USB, HDMI și mini DisplayPort.

Dezavantaje

Ar fi un dezavantaj de cost urmat de cel de portabilitate. Prețul acestui laptop e de undeva la 10000 lei, deci vă dați seama că nu și-l va permite oricine.
Având în vedere că are o diagonală de 17,3 inci nu ne putem aștepta la mare lucru când vine vorba despre portabilitate.

Concluzii

Modelul acesta se adresează persoanelor interesate de un workstation mobil, desktop replacement ori laptop de jocuri. E realizat din materiale de calitate cum ar fi carcasa din aluminiu, iar la ergonomie stă excelent (grație tastaturii cu iluminare RGB, ecranului cu strat anti-glare etc).

Te-ar mai putea interesa