MSI GS66 Stealth 10SD, laptop compact pentru gaming

Laptopul MSI GS66 Stealth 10SD nu este singurul model oferit de acest brand, însă e puțin mai atractiv ca preț decât restul. Designul său este unul modern și se vede că are o greutate redusă (este subțire). Hardware-ul diferă de la un model la altul, însă dotările sunt aceleași, deci la prima vedere laptopurile acestea arată la fel. Poate că vă este de ajuns un Core i7 Comet Lake, o placă GTX 1660 Ti și un SSD de 512GB.

Un laptop negru mat arată foarte bine în special cu o tastatură iluminată ca cea din imagine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Voi decideți dacă laptopul de sus este exact modelul de care aveți nevoie și i se pot face câteva îmbunătățiri dacă nu vă este de ajuns spațiul pentru fișiere sau memoria RAM trebuie upgradată. Chiar dacă nu oferă un ecran de 17 inci, componentele sunt puțin mai avansate dar și dotările sunt excelente. Nu veți mai vedea multe laptopuri de gaming cu hard discuri sau cu rată de refresh de 60 Hz (cele mai multe au deja 144Hz sau chiar mai mult).

Față de alte laptopuri, acesta oferă tehnologie Thunderbolt v3 care oferă numeroase avantaje (ieșire video până la calitate video 8K), dar și WiFi ax (versiunea 6) pentru a renunța la cablul de rețea.

Păreri pro și contra

Vedem un hardware cu performanțe ridicate, un ecran cu claritate superioară și o conectivitate excelentă. Rata de refresh a ecranului poate să difere și în general e influențată de configurație, adică o placă video mai avansată poate rula un joc cu mai multe fps-uri. Bateria laptopului oferă o autonomie satisfăcătoare în modul office, iar când vă jucați îl puteți conecta la priză. Calitatea audio oferită de noul sistem audio este peste așteptări și poate că nici nu veți alege un sistem audio clasic.

Din poza de prezentare se vede foarte bine că MSI GS66 Stealth 10SD are o tastatură iluminată RGB per Key, adică fiecare tastă poate avea o culoare diferită. Se pot face câteva setări la această după preferințe sau alegeți o singură culoare.

Te-ar mai putea interesa