MSI GS65 Stealth Thin 8RE-076XRO, laptop cu refresh 144 și timp de răspuns 7 ms

Laptopul MSI GS65 Stealth Thin 8RE-076XRO costă ceva mai puțin decât altele pentru că vine numai cu un SSD de 256GB. Poate că nici nu ați fi avut nevoie de un hard disc pentru că nu obișnuiți să țineți foarte multe jocuri sau filme pe el. Noile laptopuri de gaming suportă atât un SSD SATA cât și unul de tip M.2 care e ceva mai rapid pentru că are suport NVMe, dar și acestea pot fi de mai multe feluri. Trebuie lăudate performanțele acestei serii deoarece răcirea e bună în load și puteți juca câteva ore fără probleme.

Designul e unul compact și producătorul se poate lăuda că are cel mai portabil laptop de gaming – 1.8 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior avem noul și cunoscutul i7-8750H care are ceva mai multe nuclee și impresionează în cele mai noi titluri. Nu veți putea seta multe detalii dacă nu aveți o placă video ca GTX 1060 sau GTX 1070, cum am văzut pe un alt model.

În opinia mea nu mai necesită upgrade-uri, are destulă memorie RAM, însă poate la spațiu veți avea probleme sau poate preferați hardurile externe.

Păreri pro și contra

Față de majoritatea seriilor, acesta e mult mai subțire și poate fi confundat cu un ultrabook, doar că are acele aerisi pe lateral pe unde iasă aerul cald. Răcirea se face cu un sistem nou de ventilatoare numit Cooler Boost Trinity, care e conceput de acest brand. Poate că ecranul său nu e foarte mare, de aceea producătorul s-a gândit că veți conecta unul, două sau trei monitoare, chiar și 4K, și sunt trei variante: DisplayPort, HDMI sau cu adaptor la USB tip C (are Thunderbolt). Se laudă cu o autonomie maximă de 8 ore, dar nu o veți atinge pentru că nimeni nu-l va folosi doar pentru taskuri office.

MSI GS65 Stealth 8RE-076XRO nu poate excela la toate capitolele pentru că e foarte compact deci nu aș putea să-i reproșeze nimic. Vreau să spune că nu are cel mai grozav sistem audio, însă în jocuri competitive cred că e mai bine să alegeți căști.

Te-ar mai putea interesa