Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI GS65 Stealth 8RF-Thin, laptop de gaming subțire cu GTX 1070

Laptopul MSI GS65 Stealth 8RF-Thin reprezintă una dintre cele mai scumpe soluții de gaming pentru utilizatorii pretențioși. În general, laptopurile de gaming sunt mari și greu de transportat, însă există excepții ca cel de jos. Tehnologia de răcire e ceva mai avansată la acesta, motiv pentru care performanțele nu vor fi afectate de felul cum arată. Are o greutate de numai 1.8 kg și l-aș putea compara cu o carte datorită formei, iar balamalele permit plierea ecranului la 180 de grade.

Fiecare producător are un model de top pentru gaming cu un design compact, iar cel de jos e unul dintre variantele oferite de MSI. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Cred că din poza de sus vă puteți face idee despre această serie și pot fi câteva diferența la partea hardware, însă nu foarte mare. La prima vedea ați zice că e vorba de un ultrabook premium, însă pe lateral se pot vedea numeroasele aerisiri pe care iasă aerul cald. O configurație bună trebuie să fie răcită bine pentru a-și menține performanțele.

Sloturile sunt ocupate de două memorii de 8GB, pentru ca să funcționeze în dual-channel, însă voi puteți pune un kit de 32GB dacă vreți rezultate mai bune în jocuri.

Păreri pro și contra

L-aș alege pe acesta pentru că e cel mai portabil laptop cu astfel de componente, are un ecran 144 Hz, tastatură iluminată RGB, greutate redusă, autonomie foarte bună, tehnologie wireless de ultimă generație și de aceea puteți spune adio cablului de rețea. Un laptop de top vine cu sistem de operare preinstalat, iar dacă nu vă place versiunea Home, o puteți înlocui cu alta. Se adresează celor care apreciază foarte mult portabilitatea și vor să încerce aplicații care cer o placă grafică performantă. Are tehnologie Thundebolt la portul USB C pentru a-l putea încărca, transfera mai rapid date sau conecta un monitor 4K.

MSI GS65 Stealth 8RF-Thin e creat pentru a impresiona și nu o să mai trebuiască să-l înlocuiți mulți ani. Aveți cel mai performant procesor de pe piață și sunt curios ce va lansa AMD sau poate nu sunt interesați de segmentul de top.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu