Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI GS63 Stealth 8RE-039XRO, laptop gaming cu Thunderbolt v3

Laptopurile pentru jocuri sunt tot mai căutate deoarece mulți gameri ar prefera un laptop peste un desktop. MSI GS63 Stealth 8RE-039XRO arată foarte bine pentru vorbim de o construcție de numai 1.9 kg, dar și alte aspecte de design sunt plăcute. MSI revine în forță cu soluții de gaming foarte competitive și arată bine din punctul meu de vedere. Tastatura RGB e o caracteristică tot mai des întâlnită, dar mulți spun că te cam plictisești de ea după o anumită perioadă.

Performanțele sale sunt foarte bune pentru acest preț deoarece vedem cel mai nou Core i7 cu 6 nuclee de la Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Discutăm de Intel Core i7-8750H care îl găsim pe destul de multe laptopuri și nu-l veți găsi pe cele de tip office ori multimedia. Doar aplicațiile multi-core necesită așa un procesor și aici mă refer la jocuri sau aplicații profesionale. Un procesor bun e o investiție pe viitor și de multe ori placa video e pe plan secund.

Un joc nu va rula foarte bine dacă nu aveți un i7 ca acesta, doar că avem configurații echilibrate în cazul laptopurilor. Doar la desktopuri putem avea configurații ciudate și se produce acel “bottleneck”. Deci acest efect e exclus în cazul laptopurilor și vă puteți bucura de jocuri la detalii medii sau chiar maxime.

Păreri pro și contra

O serie avansată cum e aceasta – GS63 Stealth, oferă numeroase variante dar cea de sus o consider perfectă pentru că are suficientă memorie RAM, două tipuri de medii de stocare, un ecran cu refresh 120 Hz, USB tip C cu Thunderbolt v3, construcție subțire – 17.7 mm. Un astfel de design nu afectează performanțele unui laptop și puteți alege un cooling stand dacă vreți temperaturi mai joase cu câteva grade. Permite conectarea a trei monitoare externe prin HDMI, Display Port de tip mini și prin portul USB tip C (adaptor special).

MSI GS63 Stealth 8RE-039XRO se folosește de un sistem de răcire nou numit Cooler Boost Trinity și e mai subțire decât restul pentru ca să fie instalat mai ușor în carcasa sa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu