MSI GS63 7RD, laptop cu USB 3.1 C Thundebolt

Laptopul MSI GS63 7RD are componente suficient de performante pentru a juca jocuri mai noi la detalii mici, însă poate preferați jocuri care folosesc mai mult procesorul. Laptopul mi se pare destul de echilibrat, doar că placa video nu e cea mai avansată – GTX 1050. În schimb, veți beneficia de cel mai bun procesor de gaming, suficientă memorie și un SSD mare. Nu vă recomand laptopurile multimedia datorită construcției și sistemului de răcire. Un laptop de gaming cum e cel de jos e răcit foarte bine, atât prin spate cât și prin lateral.

Are o construcție deosebită care oferă și niște temperaturi interioare destul de scăzute, chiar dacă are doar 1.8 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar și acest laptop poate fi upgradat până într-o anumită limită, dacă considerați că are nevoie de mai multă memorie RAM, că în rest componentele sunt integrate. Păcat că laptopurile nu pot fi upgradate ca și desktopuri, dar în viitor s-ar putea să vedeam componente de PC și pe laptopuri (dacă devin mai eficiente).

Configurația e una echilibrată, în sensul că are un procesor Core i7-7000HQ care e conceput pentru gaming dar noile Kaby Lake R sunt și ele variante de luat în considerare. Sistemul de operare ideal pentru un așa laptop e Windows 10 deoarece oferă driverele necesare.

Păreri pro și contra

Se pot conecta trei monitoare la acesta cu ajutorul porturilor prezente dar nu cred că veți face că și așa ecranul prezent pe acesta e unul IPS cu rezoluție 1080p. Poate dacă vreți să faceți streaming și să vizionați un anumit conținut în ecranul suplimentar. Tastatura e foarte plăcută la atingere și e iluminată RGB. Nu pot spune că e cea mai bună alegere în acest preț, până la urmă depinde și ce fel de mediu de stocare vă doriți și dotările sunt foarte importante.

MSI GS63 7RD e un laptop pentru cei cu pretenții mici dar care vor un gadget elegant și bine dotat. Acest brand a fost absent destul de mult timp dar a revenit pe piața din România cu niște soluții multimedia/gaming.

Te-ar mai putea interesa