MSI GP75 Leopard 10SEK, laptop de 17 inci cu i7

MSI GP75 Leopard 10SEK e un laptop de 17 inci adresat pasionaţilor de jocuri ori celora care vor un laptop pentru sarcini solicitante. Ete echipat cu procesor i7 si core şi cu placă video RTX. Modelul 10SFK-293XRO are RTX 2070, iar modelul 10SEK-292XRO are RTX 2060.
Laptopul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi în ciuda faptului că are diagonală de 17,3 inci vine cu o portabilitate bună (greutate de 2,6kg şi o baterie care poate să ţină vreo 3-4 ore).


Pro şi contra

Ergonomia e una bună întrucât este echipat cu tastatură iluminată (per key), ecranul are panou IPS, iar greutatea nu e prea mare.
Procesorul i7-10750H e unul cu şase nuclee şi e unul dintre cele mai puternice de la Intel. În jocuri acesta e susţinut de cei 16 giga memorie RAM şi placa video RTX.
Stocarea e una suficientă deoarece e vorba despre un SSD cu capacitate de 512GB. Pentru mai mult spaţiu se poate ataşa un hard extern sau folosi cloud storage.
Ecranul e unul de 17,3 inci cu rezoluţie FHD şi margini subţiri aşa încât să pară mai mare.
Stă bine la capitolul porturi şi conectivitate deoarece vine cu 4 porturi USB, HDMI, mini Display Port, LAN Gigabit, wireless ax şi bluetooth.
Unele laptopuri de gaming nu mai au cameră web însă acest are de tip HD. E un lucru bun dacă vrei să discuţi cu cineva online.

Unde excelează? Procesorul şi placa video sunt componentele de bază din acest dispozitiv şi îi oferă performanţa de care aveţi nevoie în orice timp de sarcină, dar în special la jocuri. Tastatura e un alt lucru care trebuie apreciat, fiind realizată de Steelseries.

Cel mai bun pentru? Laptopul acesta se adresează celora pasionaţi de jocuri şi care vor un desktop replacement pentru acasă ori la lucru. (În scopuri profesionale v-aş putea recomanda şi acest model de 15 inci.)

Te-ar mai putea interesa