MSI GP73 Leopard 8RE, laptop pentru gaming cu procesor Six Core

Laptopul MSI GP73 Leopard 8RE oferă un hardware de ultimă generație și o componentă destul de importantă e procesorul. În acest caz e vorba de i7-8750H Six Core care nu va fi prezent pe laptopuri clasice sau multimedia. Pe lângă acesta, veți vedea memorie de 2400 MHz, două tipuri de medii de stocare (hard disc și SSD), placă video dedicată GTX 1060. Acestea sunt foarte importante dacă vreți să rulați jocuri la detalii medii și rezoluție maximă. Poate că din poza de jos nu vă puteți face o idee prea bună despre acest nou laptop, dar mai sunt și variante atractive ca preț deoarece ecranul e de 15.6 inci.

Anumite componente pot influența destul de mult prețul unui laptop. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Fiecare producător își construiește diferit laptopul, dar nu e nevoie să fie foarte portabil sau compact, ci suntem interesați mai mult de performanțele configurației și sistemul de răcire. Performanțele se mențin dacă temperaturile de la interior sunt constante, însă nu poate fi folosit ca un desktop (multe ore de gaming).

Două tipuri de medii de stocare sunt un plus pentru orice laptop deoarece aveți combinația perfectă – spațiu de stocare și pornire rapidă a aplicațiilor. Sistemul de operare Windows 10 se vine și pe stick, de aceea laptopurile nu mai au nevoie de unitate optică.

Păreri pro și contra

Tot mai multe laptopuri pentru jocuri prezintă noile modele din seria Coffee Lake care oferă performanțe îmbunătățite în special că e vorba de mai multe nuclee. Porturile sunt ceva mai multe decât cele ale unui laptop clasic și portul DisplayPort de tip mini permite conectarea unui monitor suplimentar, în caz că vreți să faceți multitasking. Tastatura sa iluminată e una RGB dar cu timpul vă veți obișnui cu ea și nu va fi cu mult mai diferită de una simplă.

MSI GP73 Leopard 8RE e unul dintre cele mai avansate modele de pe piață de la acest brand cunoscut și se vede după hardware-ul său. Prețul mi se pare justificat pentru că și procesorul are un rol important când vreți să jucați un joc sau să folosiți o aplicație de editare.

Te-ar mai putea interesa