Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI GP73 Leopard 8RD-401XRO, laptop cu memorie 16GB

Laptopul MSI GP73 Leopard 8RD-401XRO face parte dintr-o serie nu foarte ieftină pentru că veți vedea că sunt prezente componente avansate. Aici mă refer la tot hardware-ul pentru că vă veți folosi de tot pentru a juca cele mai recente jocuri. Laptopurile mari sunt scumpe dar nu veți regreta alegerea dacă ați avut anterior un PC, pentru că e greu să te obișnuiești cu un ecran de 15 inci. Unii utilizatori preferă să conecteze un monitor sau televizor pentru a-l folosi ca desktop, iar perifericele wireless s-ar potrivi perfect în acest caz.

Din poze se vede că are un ecran mare și tastatură iluminată, însă nu toate o au RGB (selectați o culoare preferată). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Laptopul acesta are cel mai avansat procesor pentru gaming pentru că are specificații extraordinare. Acest model are memorie de 2666MHz care e cea mai bună de la ora actuală și e foarte importantă frecvența în jocuri. Nu e nevoie să vă gândiți la mai mult de 16GB pentru jocurile nu cer atât de mult. Două medii de stocare diferite sunt mai bune decât unul singur

Față de un alt laptop de gaming, acesta are ieșire mini DisplayPort pentru a putea conecta un monitor 4K ori cu G-Sync. Anumite serii au acest port în partea din spate pentru ca să nu fie prezente cablurile pe birou, însă depinde și dacă îl veți folosi.

Păreri pro și contra

Performanțele în jocuri sunt de lăudat pentru un laptop în acest preț și are un sistem de răcire bun. E acel gen de laptop care nu mai necesită îmbunătățiri, adică nu mai e necesară o investiție. Multe laptopuri de pe piață au tastatură iluminată pe roșu, însă la acesta se poate seta culoarea dorită pentru că e denumită RGB. Puteți alege una dintre culorile disponibile, însă mulți utilizatori spun că s-au plictisit la un moment dat de această caracteristică.

MSI GP73 Leopard 8RD-401XRO e alternativa perfect ăla un desktop pentru că ocupă puțin spațiu pe birou, nu vor fi multe cabluri în jur, poate fi transportat ușor, nu are nevoie de multe periferice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu