MSI GP63 Leopard 8RE, model pentru gaming cu i7-8750H și GTX 1060

MSI GP63 Leopard 8RE este un laptop făcut special pentru jocuri, dar poate fi utilizat și pe post de desktop replacement. Tastatura din dotare e are iluminare RGB așa încât să puneți ce culori doriți. Acest lucru e foarte util seara ori în condiții slabe de iluminare deoarece o să vă fie mai ușor să tastați.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ce e mai bun de la MSI. Răcirea e una caracteristică laptopurilor de gaming, adică e realizată cu două ventilatoare. Puteți observa din imaginea de alături cât de bine arată.


Beneficii

Modelul MSI GP63 Leopard 8RE e unul prezent de piață de puțin timp, iar din această cauză are componente așa de noi. Acestea sunt procesorul i7 six core, placa video GTX 1060 de 6GB și altele. Cipul grafic GeForce GTX 1060 e unul foarte bun, având performanțe mai bune decât GTX 1050.
Procesorul e un i7-8750H care are 6 nuclee și vine din seria a opta. Am mai scris și în cazul altor laptopuri că acest procesor e cu vreo 25 procente mai rapid decât i7-7700HQ.
Stă excelent la partea de porturi prin faptul că are USB-uri, Mini DisplayPort, LAN Gigabit și wireless ac.

Dezavantaje

Nu dispune de unitate optică, iar instalarea sistemului de operare e cel mai bine să se facă de pe un stick USB.
Portabilitatea nici ea nu e prea bună deoarece laptopul are o greutate de 2,7 kilograme.
Ecranul e unul cu 60Hz, dar fluența e una bună, la fel și unghiurile de vizualizare.

Concluzii

Dacă vreți un laptop care să arate bine și care să vină cu performanțe de top în diverse sarcini atunci acest model ar fi ok. Brandul MSI e unul de gaming și e cunoscut pentru plăcile de bază, plăcile video și laptopurile de top.
Din perspectiva prețului nu am ce comenta la acest laptop, cum o vor spune mulți – un laptop cu aceste specificații costă dublu, dar există și unele minusuri.

Te-ar mai putea interesa