MSI GP62MVR 7RFX Leopard Pro, laptop cu i7-7700HQ și GTX 1060 3GB

Laptopul MSI GP62MVR 7RFX Leopard Pro e unul dintre cele mai scumpe soluții portabile care le puteți găsi pe piață de la MSI. Nu cred că are sens să investiți prea mult într-un laptop care poate vreți să-l schimbați în următorii ani. O investiție pentru mai mulți ani e un model cu placă video GTX 1080, dar veți depăși pragul de 10.000 de lei. Consider că procesul Core i7-7700HQ cu GTX 1060 3GB se descurcă decent în cele mai multe jocuri, adică veți obține acele detalii dorită (setări medii sau maxime).

În rest chiar nu aveți ce să-i reproșați, pentru că nu necesită upgrade-uri și dotările sunt decente. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă e construit pentru jocuri, greutatea de 2.2 kg e scăzută pentru acest segment. Când discutăm de un laptop de gaming, nu ne dorim portabilitate, ci un gadget performant care să aibă temperaturi cât mai scăzută în full load. De aceea, componentele de pe PC-uri nu pot fi introduse încă pe laptopuri dar sunt laptopuri care folosesc plăci video desktop.

E de apreciat că sunt folosite două tipuri de medii de stocare – HDD și SSD, însă viitorul aparține SSD-urilor pentru că sunt radide și variantele M.2 sunt chiar mici.

DisplayPortul de tip mini permite conectarea unui monitor cu G-Sync dacă vă place această tehnologie dar nu aș mai face o astfel de achiziție pentru că e destul de costisitoare.

Păreri pro și contra

Ca oricare altă serie premium și aceasta are o tastatură RGB, difuzoare stereo decente, suport pentru SSD M.2 NVMe, memorie RAM de 2400 MHz, răcire prin Cooler Boost 4, suport VR și port USB 3.1. Sunt destul de multe demonstrații din care se pot vedea performanțele configurației și până la urmă setați detaliile care vă interesează cel mai mult în acel joc.

MSI GP62MVR 7RFX e un exemplu foarte bun că laptopurile sunt la fel de atractive ca și PC-urile când vine vorba de gaming. Poate că un PC e ceva mai performant decât un laptop, dar diferența nu mai e atât de mare când luați în calcul și monitorul.

Te-ar mai putea interesa