MSI GL75 9SD-200XRO, laptop de gaming cu ecran de 17 inci

MSI GL75 9SD-200XRO e un laptop cu ecran de 17,3 inci capabil în sarcini multimedia şi gaming. Acest lucru se datorează faptului că are procesor i5-9300H şi cip grafic GTX 1660 Ti cu 6GB memorie video.
Putem spune că e o excelentă alternativă la un desktop prin faptul că are performanţe similare şi o portabilitate bună. Greutatea laptopului e de circa 2,5kg.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar la aceşti bani primim un excelent desktop replacement.
Se poate vedea din poza de alături că e vorba despre un lapto pde culoare neagră cu ecran mare de 17,3 inci.


Păreri pro şi contra

Laptopul MSI GL75 9SD-200XRO e unul cu procesor quad core i5-9300H care are integrat cip grafic Intel HD. Procesorul e piesa cea mai importantă dintr-un laptop, iar acest i5 e mult superior unui i3.
Ecranul e unul cu o diagonală mare şi rezoluţie FHD. Lucruri remarcabile la acesta sunt panelul IPS şi că are o rată de refresh de 120Hz. Aceste lucruri vor face jocurile mult mai realiste.
Despre ecran mai trebuie spus că e unul cu margini subţiri aşa încât laptopul să aibă dimensiuni mai reduse.
Răcirea e una superioară cu două ventilatoare şi 7 heat pipe-uri. Alte modele au doar un ventilator, ceea ce nu duce la o răcire bună.
Stocarea e pe SSD de 512GB, iar memoria RAM e de 8GB. Aceasta din urmă se poate upgrada la 64GB, mai fiind un slot liber.
Despre placa video GeForce trebuie spusă că e una suficientă pentru sarcini complexe dpdv video.

Acest notebook PC se adresează persoanelor interesate de ceva calitativ şi care să arate bine vizual. Componentele sunt unele noi şi vor face laptopul actual şi peste 3-4 ani. Durata de viaţă a a putând fi mai mare de 10 ani deoarece laptopurile MSI sunt cunoscute pentru fiabilitatea lor.
O alternativă cu ecran de 15 inci e GL65, restul caracteristicilor fiind la fel. Această alternativă e pentru persoanele interesate de ceva mai portabil întrucât un ecran mai mic face şi greutatea ceva mai mică.

Te-ar mai putea interesa