MSI GL72M 7REX, laptop cu tastatură iluminată roșie

Laptopul MSI GL72M 7REX e conceput pentru jocuri, de aceea are componente incluse ca: i7-7700HQ, GTX 1050Ti, memorie de 8GB și hard disc de 1TB. Acestea le găsiți pe destul de multe laptopuri de la concurență, doar că răcirea la cel de jos se face prin spate și nu prin partea stângă. Ar fi fost destul de incomod dar și ineficient dacă aerul cald ar fi ieșit în zone stângă deoarece ați fi simțit la mână. În cazul de jos, sunt prezent două coolere, unul pentru procesorul și altul pentru placa grafică.

Laptopul arată la fel de bine ca și varianta de 15 inci, doar că e puțin mai mare pe birou și cred că veți aprecia faptul că detaliile vor fi ceva mai vizibile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Din poza de sus se vede că e prezentă o tastatură iluminată pe roșu și nu una RGB cum am văzut la serii mai scumpe. Totuși, vă puteți bucura de un procesor care oferă rezultate foarte bune, un suport pentru multă memorie RAM, iar dacă nu vă place un HDD, se poate opta pentru un SSD.

Anumite componente pot fi înlocuite însă sunt cam aceleași (RAM și mediu de stocare), totuși pot fi laptopuri cu plăci de bază care suportă SSD M.2.

Păreri pro și contra

Discutăm de un laptop de la un brand cu experiență în domeniu, motiv pentru care nu puteți avea îndoieli. La un moment dat a avut și laptopuri office, dar se pare că a avut mai mult succes pe piața iubitorilor de jocuri și nu numai. Porturile sunt diversificate și numeroase, e prezent chiar și un DisplayPort de tip mini dacă vă gândiți să conectați un monitor care are G-Sync. E destul de gros în comparație cu unele laptopuri multimedia de la concurență, deoarece răcirea e mai bună la acesta și greutatea nu are mare importantă pentru e un gadget pentru birou.

MSI GL72M 7REX impresionează la cele mai multe capitole, dar nu-i poate mulțumi pe toți utilizatorii. De aceea există serii care oferă componente ceva mai scumpe, iar prețul lor e pe măsură.

Lasă un comentariu