MSI GL65 Leopard 10SFSK, laptop avansat pentru gaming

Laptopul de gaming a devenit o alegere foarte bună, pe când desktopul nu mai este la fel de atractiv. MSI GL65 Leopard 10SFSK are un design plăcut pe negru și tastatura e vizibilă pentru că e iluminată, iar aceasta este specială – RGB Per Key (fiecare tastă poate avea o culoare diferită). Bineînțeles, este vorba de o variantă cu display de 15.6 inci care are specificații foarte bune și construcția este destul de compactă (are margini subțiri la ecran).

Ținând cont de hardware-ul actual, pot spune că prețul e corect și puteți îmbunătăți puțin configurația (memoria RAM poate fi upgradată până la 64GB și spațiul poate fi mărit). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația laptopului este satisfăcătoare chiar și pentru cei mai pretențioși gameri. Are procesorul Core i7 de la Intel generația a 10-a care are o placă video proprie, însă o veți folosi doar pentru taskuri simple și vă veți bucura de o autonomie satisfăcătoare. Pentru a-l transporta, puteți alege o husă compatibilă și un mouse este necesar pentru jocuri și un plus de productivitate. Sistemul audio oferă o calitate superioară și o putere bună pentru că are difuzoare mari. Se poate mări spațiul de stocare cu un SSD extern și pe care puteți ține fișiere media, iar pe SSD-ul intern țineți doar jocurile și aplicațiile instalate.

Păreri pro și contra

Performanțele grafice sunt excelente cu noua placă video RTX 2070 și procesorul are și el un rol important când vorbim de titluri recent apărute. Ținând cont că nu veți juca jocuri la rezoluție 4K, actuala configurație poate rula jocuri la detalii aproape maxime (depinde de joc). Ecranul său are panou IPS care oferă o calitate superioară și rata de refresh de 144 Hz o consider de ajuns pentru cele mai multe taskuri, iar blurul nu mai e prezent în timpul jocurilor (se întâmplă când jucați jocuri competitive).

Modelul din imagine, MSI GL65 Leopard 10SFSK, face parte dintr-o serie de top și se vede după construcție și componente. Aveți posibilitatea conectării unui monitor suplimentar deoarece are portul DisplayPort (monitor profesional ori 4K).

Te-ar mai putea interesa