MSI GL65 9SE-084XRO, laptop cu procesor i7-9750H şi video GeForce RTX 2060

MSI GL65 9SE-084XRO e un laptop cu procesor i7 six core şi cip grafic GTX 2060. Cei mai mulţi vor aprecia acest laptop pentru placa video amintită anterior întrucât aceasta are Ray Tracing.
Un alt lucru interesant la acest lapto pe că are ecran IPS cu 120 Hz, adică imaginile vor fi foarte cursive.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop de gaming avansat tehnologic şi care se prezintă bine vizual.


Părei pro şi contra

Dacă alte modele de la MSi au doar un ventilator, acesta are două plus 7 heat pipe-uri pentru o răcire bună în jocuri care au nevoie de performanţe maxime.
Într-un laptop de gaming foarte important e şi procesorul, iar în cazul acestuia discutăm despre generaţia a noua de i7 (modelul i7-9750H cu şase nuclee).
Placa video este un alt aspect de care trebuie ţinut cont întrucât anumite jocuri au cerinţe minime, iar jocurile neoptimizate consumă foarte multe resurse.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD, iar ceva interesant e că are rame subţiri. În felul acesta ecranul pare mai mare, făcând ca laptopul să fie mai mic.
Ajungem la partea de portabilitate deoarece acest lucru e foarte important la un laptop. Greutatea e de circa 2,3kg, iar bateria ţien vreo 4-5 ore… în funcţie de ce faceţi pe el.
La capitolul conectivitate şi porturi are 4 porturi USB, Display Port Mini, HDMI, LAN Gigabit, wireless ac şi bluetooth 5.
Din păcate nu are sistem de operare, dar în schimb se poate instala Windows 10 de pe un stick USB sau ceva suport similar. Recomand acest sistem de operare întrucât e unul compatibil cu laptopul. Driverele le găsiţi pe site-ul producătorului ori pe o partiţie a laptopului.

Laptopul MSI GL65 9SE-084XRO e unul pentru jocuri cât şi pentru sarcini care au nevoie de putere de procesare. Costul de achiziţie nu e deloc mare având în vedere că laptopul e unul cu foarte multe componente noi şi o construcţie solidă.

Te-ar mai putea interesa