MSI GL65 9SD-086XRO, laptop pentru gaming cu GTX 1660 Ti de 6GB

Laptopul MSI GL65 9SD-086XRO e diferit față de restul modelelor și nu pentru că are anumite componente, ci pentru că are un ecran 120 Hz. Astfel, imaginea va fi mult mai clară în multe jocuri și dispare blurul. Bineînțeles, trebuie să faceți setări corespunzătoare pentru a obține numărul minim de fps-uri (peste 60 fps), iar placa video dedicată se comportă foarte bine. Ca performanțe, modelul GTX 1660 Ti se apropie de un GTX 1070 dar nu-l depășește ca scor.

Din imaginea de jos se vede că e vorba de o serie cu o construcție specială și evacuarea aerului cald se face eficient prin partea din spate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent un procesor Intel din generația a 9-a care e de ajuns pentru cele mai multe titluri de pe piață. Chiar dacă are o placă video proprie, tot e necesară cea dedicată pentru că are o memorie de 6GB. Probabil că nu veți simți nevoia să mai îmbunătățiți ceva la acest laptop. Tot mai multe laptopuri vin cu SSD M.2 pentru că e compact și e loc chiar pentru un mediu de stocare SATA. Memoria RAM și capacitatea de stocare pot fi mărite până într-o anumită limită, acesta ar fi principalul minus al unui laptop.

 

Păreri pro și contra

E vorba de un laptop cu construcție solidă și nu trebuie să vă uitați la greutatea sa, ci la cât de bine se mișcă în jocuri. Ecranul IPS e în centrul atenției pentru că are o rată de refresh ridicată care mărește claritatea indiferent cât de repere se schimbă imaginea. Poate înlocui actualul PC fără probleme deoarece noile componente sunt mult mai eficiente și sunt de ultimă generație. Permite să conectați două monitoare sau un monitor+TV, datorită celor două ieșiri video.

Conform producătorului doar variantele GL65 9SDK vin cu acea tastatură RGB. Chiar și așa, MSI GL65 9SD-086XRO oferă o tastatură iluminată bună, pentru ca voi să puteți juca până seara târziu. Avem cele mai bune porturi USB, iar aici mă refer la cele de tip USB 3.2 dar și la cel 3.1 tip C.

Te-ar mai putea interesa