MSI GL63 8SD-284XRO, laptop cu i7-8750H şi GTX 1660Ti

MSI GL63 8SD-284XRO e un desktop replacement de 15,6 inci pentru cei interesaţi de ceva performant şi cu componente noi. Precum oricare alt laptop de gaming şi acesta are două ventilatoare aşa încât laptopul să fie rece tot timpul.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un PC cu cele mai noi componente precum procesor i7 six core şi GTX 1660. Din imaginea de alături se poate vedea cum arată şi că are o tastatură iluminată în culoarea roşie.


Păreri pro şi contra

Modelul da faţă MSI GL63 8SD-284XRO are un procesor cu şase nuclee, fiind vorba despre un i7 model 8750H cu cip grafic integrat Intel UHD.
În jocuri e susţinut de placa video GTX 1660 Ti cu memorie de 6GB, iar din cauza aceasta o să se descurce foarte bine în astfel de situaţii.
Din păcate, precum restul laptopurilor moderne, nici acesta nu are unitate optică însă sistemul de operare se poate instala de pe un stick USB (are 4 porturi USB).
Stă excelent la capitolul conectică deoarece are wireless ac, LAN Gigabit şi Mini DisplayPort.
Stocarea se realizează pe un SSD de 128 GB şi un hard de 1TB. În opinia mea e o memorie suficient de mare şi nu vă va trebui mai mult.
Şi capacitatea memoriei RAM e una suficientă de 8GB, putând fi adăugaţi până la 32GB.
Portabilitatea acestui dispozitiv e una bună prin faptul că are o greutate de 2,3kg şi o baterie care ţine 3-4 ore (mai mult sau mai puţin în funcţie de ce faceţi cu laptopul).

Un astfel de laptop e un excelent desktop replacement deoarece are componente echivalente unui desktop… ca performanţă.
Modelul de faţă nu e doar pentru jocuri, ci poate fi utilizat şi pentru diverse editări (foto-video).
Brandul MSI e unul reprezentativ când vine vorba despre notebook-uri de jocuri.
Fiabilitatea acestui produs e una de excepţie prin faptul că are garanţie de 2 ani şi componente de generaţie nouă. Garanţia e una care poate fi extinsă la 3 sau 4 ani.