MSI GL63 8RE, laptop cu GTX 1060 6GB

Acest model MSI GL63 8RE e ceva mai performant decât restul datorită procesorului și plăcii video. E vorba de modelul cu 6 nuclee și de placa video GTX 1060, ambele sunt concepute pentru gaming. Nu mi se pare atât de scump pentru ce oferă și aveți posibilitatea să îmbunătățiți puțin configurație cu mai multă memorie și cu un SSD de tip M.2, care e mai rapid decât un hard. Dacă faceți editări video sau folosiți aplicații profesionale, un SSD cu NVMe ar fi singura opțiune.

Față de alte modele, acesta are o construcție solidă și răcirea e satisfăcătoare. Chiar nu merită să faceți nici un compromis pentru că o așa placă video chiar oferă multe fps-uri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are porturi foarte bune chiar și o ieșire DisplayPort pentru un monitor suplimentar. Laptopurile de gaming chiar excelează la capitolul dotări și aveți porturi USB de generație nouă, WiFi ac pentru a vă conecta rapid la internet dacă aveți un router wireless. Poate că e mai scump decât altele, însă diferențele sunt vizibile la configurație și acest brand chiar se pricepe la capitolul gaming.

Păreri pro și contra

Acesta are răcire cu două coolere pe când variantele mai compacte au un singur cooler, deci performanțele nu vor fi afectate ala acesta dacă alegeți să jucați jocuri timp de 3-4 ore. Tastatura poate fi iluminată pe culoarea roșie și aceasta e culoarea preferată, dar se și asortează bine cu finisajul negru. Laptopurile scumpe au tastatură RGB dar nici nu cred că ați alege, plus că poate preferați o lampă de birou care e mult mai recomandată pentru ca ochii să nu obosească.

MSI GL63 8RE are o greutate redusă ținând cont că e conceput pentru gaming. Mulți gameri aleg un laptop pentru că e ușor de mutat, nu ocupă mult spațiu, nu are nevoie de multe periferice pentru că sunt integrate multe dotări. Difuzoarele de 6W sunt de ajuns pentru cei care vor să vadă un film și jocuri, însă pentru titlurile competitive aș alege o pereche de căști cu microfon.

Te-ar mai putea interesa