MSI GL63 8RD-473XRO, laptop de jocuri cu i5, SSD și GTX 1050 Ti

Dacă vă interesează un laptop de jocuri capabil atunci vă recomand modelul MSI GL63 8RD-473XRO. Acesta vine cu procesor Intel din seria a opta, SSD și placă video GTX 1050 Ti.
Brandul MSI nu cred că mai are nevoie de prezentare deoarece e unul foarte cunoscut în lumea jocurilor.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top din toate punctele de vedere.
Aspectiv e de nota 10, lucru care poate fi văzut din imaginea de alături.


Pro

MSI GL63 8RD-473XRO are un procesor i5-8300H cu 4 nuclee, iar comparativ cu seria anterioară (i5-7300HQ) e cu undeva la 20% mai performant.
Nu era notebook de jocuri dacă nu ar fi avut cip grafic Nvidia GeForce GTX 1050 Ti cu 4GB memorie dedicată. E o placă video foarte bună la jocuri.
Pentru stocare se folosește de un hard de 1TB și de un SSD de 128 giga. Eu recomand ca pe Solid State Drive să instalați sistemul de operare, iar jocurile și alte fișiere media să fie instalate pe HDD.
Memoria RAM e una mai mult decât suficientă, noi vorbind despre un laptop cu 8GB RAM. În opinia mea nu e nevoie de mai mult, sarcinile fiind acccelerate de SSD.
La capitolul porturi stă excelent, deoarece are 4 USB-uri, HDMI și Mini DisplayPort. Conectarea la net se poate face prin LAN Gigabit ori wireless ac.

Contra

Procesorul putea fi un i7 sau un Ryzen 5. În opinia mea acestea sunt unele dintre cele mai puternice procesoare de pe piață, fiind unrmate de i5.
Capacitatea de stocare e una măricică, dar, ar fi fost bine dacă ar fi avut un SSD mai mare.

Concluzie

Pentru cei interesați de un desktop replacement recomand acest laptop cu o portabilitate bună și componente noi.
MSI e un brand cu tradiție, iar acest lucru se poate vedea la plăcile de bază, plăcile video și laptopuri. În general e cunoscut pentru categoriile de produse amintite anterior.

Lasă un comentariu