MSI GL63 8RD-287XRO, laptop de gaming cu Bluetooth 5.0

MSI GL63 8RD-287XRO nu costă foarte mult pentru că are o placă video nu foarte scumpă și memorie de 8GB. În funcție de ce veți face pe el, veți putea upgrada anumite componente și chiar să adăugați hardware suplimentar (mă refer la memorie). Tot mia multe laptopuri au tehnologie bluetooth, doar că nu toate au versiunea cea mai recentă – 5.0. Aceasta oferă o arie de funcționare mai mare și viteză mai mare de transfer (dublă). Nu știu câți dintre voi veți folosi periferice fără fir, dar e bine să aveți această tehnologie.

Laptopul acesta arată bine și designul e același indiferent că alegeți acest model sau alt GL63 8RD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un laptop nou are Core i7-8750H care e mult superior variantei anterioare care avea specificații inferioare. Plăcile video integrate tot nu pot fi luate în calcul pentru gaming, însă poate vom vedea ceva îmbunătățiri. Până atunci ne vom folosi de modele ca GTX 1050Ti pentru gaming sau redare de conținut.

Ecranul acestui laptop are o diagonală de 15 inci care nu e foarte mare, dar se poate conecta un televizor prin intermediul unui cablul audio/video. Pe lateral sunt prezente cele mai avansate porturi USB care oferă o viteză de transfer excelentă.

Păreri pro și contra

Cele mai multe laptopuri pentru gaming au tastatură roșie cu iluminare pentru că e cea mai apreciată, pe când cea RGB e prezentă pe variante mai scumpe însă vă veți plictisi să tot schimbați culorile de ea. Ecranul a ajuns în centrul atenției în 2018 pentru că mai toate modelele au panel cu unghiuri mari de vizionare și rezoluție FullHD. Totuși, laptopurile mai scumpe au un ecran cu rată de refresh mai mare deoarece configurația poate duce lejer peste 60 fps-uri (depinde de titlu și setările dorite).

Laptopul are un sistem audio bun dar cel clasic cu subwoofer e mult peste când discutăm de muzică sau filme. Pentru jocuri competitive, vă recomand o pereche de căști. MSI GL63 8RD-287XRO oferă acel mini DisplayPort care permite conectarea unui monitor profesional, pe când alte laptopuri doar ieșirea HDMI.

Te-ar mai putea interesa