MSI GL63 8RC-288XRO, laptop cu procesor Intel Core i7-8750H

Laptopul MSI GL63 8RC-288XRO are o construcție diferită de cea a altor modele de pe piață și putem observa cu ușurință un nou model de procesor – i7-8750H Coffee Lake. Acesta e unul dintre puținele model cu 6 nuclee pentru laptopuri și nu va fi ultimul. Orice laptop de gaming are nevoie de acesta și performanțele grafice sunt influențate de procesorul grafic existent. Pe acesta găsim modelul GTX 1050 care e destul de prezent și pe alte laptopuri, doar că performanțele diferă în funcție de restul componentelor și sistemul de răcire existent.

Din poza de jos se poate vedea un model a acestei serii și designul e același chiar dacă la interior sunt câteva diferențe la partea hardware. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e mult peste varianta anterioară și mă refer la i7-7700HQ, dar e de înțeles pentru că are două nuclee suplimentare. În aplicațiile și jocurile care necesită mai multe nuclee, chiar se vor vedea diferențele. Jocurile vor rula mult mai bine pe un laptop nou ca acesta însă în funcție de bugetul alocat, veți alege configurația respectivă.

Chiar dacă ecranul nu e foarte mare comparativ cu cel oferit de un monitor, veți vedea că poate fi de ajuns pentru că nu veți sta prea departe de el și multe laptopuri oferă posibilitate conectării unui monitor. Mă refer la ieșirile Display port și HDMI pentru care nu aveți cabluri incluse, deoarece nu le veți folosi de foarte multe ori.

Păreri pro și contra

Laptopul e foarte bine construit și se vede din poze, plus că are o greutate redusă pentru ce oferă și performanțele oferite. Arată foarte bine atât la interior cât și la exterior, iar numeroasele aerisiri reduc temperaturile de la interior și cele două coolere își fac bine treaba. Pentru cei ce nu știu, acest brand oferă doar soluții multimedia/gaming pentru cei cu pretenții ceva mai mare și o fac de mulți ani.

MSI GL63 8RC-288XRO reprezintă o alegere bună pentru cei care vor ceva mai bun decât unul multimedia și poate fi folosit de oricine pentru orice datorită noului procesor.

Te-ar mai putea interesa