MSI GL62M 7REX, laptop de gaming cu SSD M.2 NVMe

Laptopul MSI GL62M 7REX face parte din gama de gaming a acestui brand și acesta chiar merită ales în acest buget, deoarece nu orice brand e atât de experimentat. A fost o perioadă în care acest brand a oferit chiar și soluții office/multimedia, dar a considerat că e mai bine să se axeze mai mult pe segmentul premium. Așa că am văzut în ultimii ani destul de multe laptopuri de gaming foarte apreciat e de utilizatori. Chiar dacă nu sunt foarte subțiri ca cele ale altor branduri, veți vede o construcție la interior diferită și cu un airflow mai bun.

Am pus poza de jos pentru cei interesați deoarece consider că arată mai bine decât în pozele de prezentare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sunt foarte importante atunci îl vreți pentru jocuri, iar în acest caz discutăm de un Core i7-7700HQ. Acesta e destul de bun deoarece e cel mai bun din segment dar cred că vor vedea și variante îmbunătățite în perioada următoare. Poate că nici nu veți rula jocurile la rezoluție mare, chiar dacă rezoluția ecranului e 1080p. Diferența de preț mai mare e justificată de placa video, iar în acest caz e GTX 1050Ti.

La capitolul porturi chiar a impresionat deoarece veți găsi un DisplayPort de tip mini pentru conectarea unui monitor mare.

Păreri pro și contra

Laptopul se mișcă excelent în orice situație și normal să fie așa că doar e un laptop pentru sarcini grele. Acesta poate fi folosit doar pentru editare video pentru că ecranul e IPS și lumina nu se reflectă datorită suprafeței mate. Această serie e creată pentru cei pretențioși, de aceea are componente atât de bune și o tastatură iluminată Steelseries roșie.

MSI GL62M 7REX arată foarte bine la interior și din prezentare de jos se vede cum arată și la interior. Pot spune că oferă un sistem de răcire foarte bun – Cooler Boost 4, iar voi chiar nu mai aveți ce să-i puneți (eventual încă 8GB RAM). Hard discul nu poate fi schimbat din câte se poate vedea jos și nu e o problemă, datorită SSD-ului M.2 NVMe totul se mișcă excelent.

Te-ar mai putea interesa