MSI GF75 Thin 9SD, laptop mare pentru gaming

Modelul MSI GF75 Thin 9SD face parte dintr-o serie foarte subțire chiar dacă e de gaming și se poate observa din pozele de prezentare. Laptopul e ceva mai mare decât cel clasic și aici discutăm de o diagonală de 17 inci care e satisfăcătoare pentru cei mai mulți gameri, iar aceasta afectează puțin prețul laptopului. Dacă bugetul e puțin depășit, se poate alege un laptop cu ecran de 15 inci. hardware-ul acestui model e foarte bun deoarece avem noua placă video GeForce GTX 1660 Ti cu memorie de 6GB.

Din imaginea de jos se vede foarte bine că nu are unitate optică DVD și sistemul de răcire e mult m ai important pentru ca rezultatele din jocuri să fie cele mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezentă pe acesta generația nouă de procesoare Intel și nu e un model oarecare, ci e un Core i7 Six Core (Core i5 Quad Core) care se comportă excelent. Bineînțeles, restul componentelor sunt și ele importante, iar SSD de pe acesta are un spațiu de stocare generos – 512 GB. Poate că nu e cel mai grozav spațiu de stocare dacă vreți să țineți multe fișiere pe el, de aceea mai puteți lua un SSD SATA ca un mic upgrade pentru laptop.

Păreri pro și contra

Puteți încerca titluri destul de noi cu un astfel de hardware sau poate vreți să obțineți doar un număr mai mare de fps-uri pentru a evidenția mai bine refresh-ul ecranului. E vorba de un refresh maxim de 120 Hz, astfel că imaginea devine mai clară chiar și în jocurilor competitive (shootere). Vedem acel design cu ramă foarte subțire, pentru ca laptopul să scadă în dimensiuni și ecranul e mai bine evidențiat. La prima vedere pare a fi un laptop de 15 inci, însă vă înșelați când veți deschide laptopul.

MSI GF75 9SD are o construcție din aluminiu care e plăcut la atingere și nici nu cred că se mai produc multe laptopuri de gaming care să fie din plastic. Greutatea de 2.3 kg e una satisfăcătoare ținând cont de componentele sale și rămâne un înlocuitor foarte bun pentru un PC.

Te-ar mai putea interesa