MSI GF75 Thin 10SCSR, laptop Dragon Spirit de 17 inci

Laptopul MSI GF75 Thin 10SCSR e unul dintre cele mai portabile soluții de gaming de pe piață și are numai 2.2 kg. Performanțele s-au menținut chiar dacă avem un design mai compact și aerul cald e eliminat prin mai multe orificii. Vedem componente noi care sunt mai eficiente, dar e loc de mai bine. Modelul prezentat are un procesor Intel Comet Lake care e de ajuns pentru unele jocuri. Dacă vreți să încercați jocuri care se folosesc mult de procesor, atunci optați pentru un model cu Core i7.

Varianta aceasta oferă un ecran generos, un hardware bun și un design plăcut la un preț excelent. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

MSI GF75 Thin 9SD

Îmi plac configurațiile cu Intel Core i5 deoarece oferă un raport performanță/preț bun dar e loc de mai bine. În acest buget, consider că are suficient spațiu de stocare și memorie, iar acestea două pot fi upgradate. Spațiul de stocare e asigurat de un SSD nou și nu e vorba de cel de tip SATA, ci e un format mai mic (M.2). Unele componente de laptopuri au fost schimbate datorită plăcii de bază mai performante și vedem chiar și o placă video dedicată nouă GTX 1650 Ti (e similară cu GTX 1060).

Păreri pro și contra

Ecranul generos e foarte important pentru cei care au avut anterior un PC. Vine cu o tastatură iluminată RGB ceva mai specială (Per Key), un încărcător puternic pentru baterie, tehnologie WiFi ax, porturi avansate, difuzoare avansate, un ecran cu rată de refresh ridicată. Cu siguranță mai mare nevoie de încă 8GB RAM și upgrade-ul se poate face până la 64GB dar nu e nevoie. Mai există varianta să alegeți un laptop care are deja instalat 16GB memorie, dar poate că preferați o astfel de serie.

MSI GF75 Thin 10SCSR face parte dintr-o serie care oferă un hardware suficient de performant pentru cele mai multe titluri și dacă vă doriți mai multe detalii, e necesar un hardware mai scump. Windows 10 e singurul sistem de operare care trebuie ales pentru un așa laptop iar versiunea poate fi chiar cea Pro.

Te-ar mai putea interesa