MSI GF72 8RD, laptop cu tastatură iluminată RGB

Laptopurile de gaming au tastatură iluminată ca dotare standard, MSI GF72 8RD e un foarte bun exemplu, doar că la acesta se poate alege culoare. E o caracteristică foarte interesantă doar că vă veți plictisi de ea și poate veți alege o culoare care va plăcut mai mult. Pe acest laptop e prezent unul dintre cele mai avansate procesoare disponibile pentru platformele mobile și are 6 nuclee. E importantă și placa video dedicată pentru că veți încerca jocuri și memorie se poate mări la 16GB pentru a nu întâmpina probleme.

Arată relativ ca și varianta mai mică doar că tastatura pare mai mică în raport cu carcasa sa. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul de care vă ziceam mai sus e Intel Core i7-8750H și e mult mai performant decât un i5 datorită nucleelor suplimentare. Acesta are o placă video integrată și pentru gaming sau redare media se va comuta automat pe palca GTX 1050 Ti. Această variantă e cu 25% mai performantă decât cea simplă, deci se vor obține fps-uri suficient e în jocurile preferate.

Nu trebuie să alegeți detalii maxime pentru a vă bucura de jocuri și nu toate se folosesc doar de placa video, unele au nevoie și de procesor. În plus, vă puteți gândi dacă merită să mai puteți RAM pe acesta pentru că suportă cel mult 32GB. Memoria RAM nu e accesibilă, de aceea trebuie să vă gândiți bine dacă va fi de folos.

Păreri pro și contra

Spațiul de stocare generos nu e de ajuns pentru a vă bucura de laptop, ci e necesar și un SSD cum e acela de 256GB deoarece aplicațiile trebuie să pornească rapid. Atunci când veți juca orice de acțiune veți observa că imagine e clară indiferent de moment pentru că rata de refresh poate atinge 120 Hz și timpul de răspuns e de 3 ms. Cu alte cuvinte, e un IPS deosebit creat pentru gaming și ar fi păcat să nu încercați jocuri care pot fi jucate cu mai mult de 60 de fps-uri.

MSI GF72 8RD impresionează la capitolul dotări speciale: sistem de răcire nou, WiFi ac, bluetooth 5.0, mini DisplayPort, difuzoare de 8W și altele.

Te-ar mai putea interesa