MSI GF65 Thin 10SER, laptop de gaming uşor şi subţire

MSI GF65 Thin e un laptop din seria GF Gaming şi e prezent în două variante: 9SEXR-288XRO (i5-9300H) şi 10SER-446XRO (i7-10750H, ecran 120Hz, wireless ax).
De la început trebuie să spun că spre deosebire de alte laptopuri de la MSI acesta are o răcire ok formată din două ventilatoare şi 6 heat pipe-uri.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care are o portabilitate bună (bateria ţine până în 6 ore, iar greutatea e de circa 1,8kg). Din poza de alături se poate vedea cum arată acest laptop modern.

MSI GF65 Thin

Păreri pro şi contra

Pentru portabilitate bună şi un aspect plăcut acest model are carcasa din aluminiu cu aspect brushed.
Ecranul e unul de 15 inci cu rezoluţie 1080p, panel IPS şi ramă subţire (Thin Bezel Design). Dacă vă interesează o alternativă atunci există şi un model pe 17 inci, însă componentele sunt diferite.
Pe partea de memorie are 8GB RAM şi stocare pe SSD de 512 GB. Dacă vreţi mai multă memorie RAM atunci acest notebook mai are un slot liber şi laptopul suportă maxim 63GB.
Cipul grafic e unul RTX 2060 cu 6GB memorie şi e perfect pentru sarcini video solicitante.
Pe partea de conectică are HDMI, 4 porturi USB 3.2, LAN Gigabit, wireless ax şi bluetooth.
Ar mai trebui adăugat că are tastatură iluminată aşa încât să vedeţi pe ce taste apăsaţi atunci când lumina din cameră e slabă.

Per ansamblu acest model e unul pentru persoanele interesate de ceva calitativ, portabil şi performant. E o îmbinare perfectă între un ultrabook, desktop replacement şi laptop de jocuri.
Eu zic că poate fi o soluţie foarte bună pentru cei care fac editări video, se joacă jocuri intense ori celora care se ocupă cu CAD.
MSI este cunoscut în special pentru produsele sale destinate gamerilor şi aici mă refer la periferice (monitoare, tastaturi), laptopuri şi componente (plăci de bază, plăci video) şi altele.

Te-ar mai putea interesa