MSI GF63 Thin 9RCX-865XRO, laptop de gaming de 1.8 kg

MSI GF63 Thin 9RCX-865XRO face parte din seria de laptopuri compacte de la acest brand și după cum bine știți, acest producător oferă doar soluții de gaming. Sunt și câteva excepții, dar pe noi ne interesează doar modelele pentru jocuri. Acestea pot fi folosite pentru orice deoarece au componente avansat și nu veți mai simți nevoia unui PC. Autonomia nu e cea mai grozavă la aceste laptopuri, dar e bine să aveți încărcătorul cu voi atunci când vreți să lucrați sau jucați multe ore pe el.

Arată foarte bine pe negru și cu acea tastatură de culoare roșie, iar logo-ul cu dragon chiar e interesant (brandul scoate în evidență această serie). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul are cele mai bune componente disponibile în acest buget, iar pentru alte jocuri e nevoie de un Core i7 cu 6 nuclee. În opinia mea placa video face totul, iar GTX 1050 Ti e excelentă pentru aplicații de editare video și multe altele.

Dacă conectați un monitor alături de acesta, se poate face ușor multitasking și ecranul său IPS e unul superb pentru că are panou IPS și rezoluție mare. Free DOS trebuie înlocuit cu WIndows 10, acesta fiind singura versiune compatibilă.

Păreri pro și contra

Laptopurile devin tot mai compacte cu fiecare generație și varianta de sus o recomand utilizatorilor multimedia, dar și office. Cu siguranță, nu e cel mai bun laptop pentru gaming însă poate nu sunteți un gamer cu pretenții foarte mari. Configurația e foarte importantă atunci când jucați jocuri cu grafică detaliată, iar la aceasta se poate pune încă un SSD (cel instalat e de tip M.2). Veți avea un sistem audio decent chiar dacă e integrat și numeroase porturi poziționate pe lateral.

MSI GF63 9RCX-865XRO are un sistem de răcire decent dar e loc de mai bine pentru că am văzut temperaturi mai scăzute pe serii mai scumpe. Se poate mări memorie de stocare dar și cea RAM, dacă considerați utilă. E destul de dificil să desfaci carcasa și e recomand să se facă de un service autorizat (în cazul unui sigiliu).

Te-ar mai putea interesa