MSI GF63 Thin 8RCS, laptop ieftin pentru gaming

Laptopul MSI GF63 Thin 8RCS e perfect pentru uz zilnic, doar că are componente mai bune pentru taskuri mai dificile. Acestea afectează autonomia laptopului, însă dacă nu-l veți folosi pe baterie, ci numai cu încărcătorul din pachet. Performanțele sunt constante când îl folosiți doar alimentat la baterie și poate vă decideți să alegeți un mod în care placa video dedicată e pe implicit. Sunt câteva setări care se pot face pentru a vă bucura de o experiență mai bună.

În realitate, laptopul se prezintă ceva mai bine, adică arată mai bine în realitate. Cea de jos e doar o imagine de prezentare și micile detaliile le veți vedea doar de aproape. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele pot să difere de la o serie la alta, dar același lucru pot spune și despre dotări. Modelele acestei serii oferă aceleași dotări standard și poate unele dotări mai special pot să difere (ecran cu refresh mai mare sau iluminarea tastaturii).

Veți vedea că ecranul ajunge aproape până în margini și nu e prezentă acea tastatură numerică, poate că nici nu ați fi folosit-o.

Păreri pro și contra

Ecranul IPS e unul avansat și oferă o imagine clară indiferent cum îl priviți. Designul compact oferă avantaje și dezavantaje, iar voi decideți cât de mult vă doriți un laptop mic. Sunt o mulțime de titluri care le poate rula la detalii mici spre medii și veți obține acel număr minim de fps-uri (ca să fie fluent jocul). E de apreciat că are o memorie RAM generoasă care poate fi extinsă la 16GB, iar spațiul de stocare e oferit de un SSD de tip M.2. Se poate monta un hard disc sau SSD SATA dacă se dorește însă e dificil de desfăcut capacul.

MSI GF63 Thin 8RCS reprezintă un gadget bun pentru a juca jocuri însă nu reprezintă o soluție de top. Prețurile sunt justificate și pentru un buget mai mare puteți avea un CPU Core i7 și alte performanțe. Acesta e perfect și pentru cei care vor să lucreze pe ele deoarece e portabil și SSD-ul M.2 se mișcă excelent.

Te-ar mai putea interesa