MSI GF63 Thin 10SCSR, laptop de gaming mic

Acest brand oferă câteva laptopuri de gaming foarte compacte, care se adresează celor care vor și portabilitate. MSI GF63 Thin 10SCSR e un astfel de laptop, iar voi puteți să-l alegeți chiar și pentru home office sau să-l folosiți la locul de muncă. Chiar dacă pare a fi un laptop e 14 inci, ecranul e cel standard de 15.6 inci cu imagine Full HD și panoul IPS oferă cea mai bună claritate. Vedem și un refresh de 120 Hz care va fi apreciat de cei care se joacă jocuri cu peste 60 de fps-uri.

Modelul de jos e mai mult multimedia decât de gaming și se vede că avem un procesor Core i5. Laptopurile mai avansate vin cu procesor Core i7 și cu 16GB RAM, dar și pe cel de jos e poate monta mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația acestui laptop e una avansată și vedem noul procesor Core i5 Comet Lake care e creat pentru jocuri și aplicații multi core. Alături de acesta vedem o memorie de 2666 MHz și un SSD generos care are interfață PCI Express. Producătorii nu mai aleg SSD-uri SATA pentru că cele M.2 sunt mult mai mici și prețurile sunt la fel de competitive.

Păreri pro și contra

Tastatura iluminată nu lipsește nici pe acest model că doar e vorba de o serie de gaming. Vedem o placă video ca GTX 1650 care e una nouă și care poate rula numeroase titluri la detalii medii (poate că nici nu doriți să obțineți foarte multe FPS-uri). Restul componentelor sunt la fel de importante la un laptop multimedia sau de gaming, iar procesorul Core i5 și SSD-ul de 512GB sunt satisfăcătoare. Sistemul de răcire al acestui model nu e cel mai grozav dar poate fi de ajuns pentru un gamer de ocazie și poate că nici nu veți juca multe jocuri pe el.

Laptopul MSI 10SCSR are o greutate redusă și unii utilizatori îl vor aprecia, deoarece îl puteți lua oriunde și nu e nevoie de o geantă mare. Are un sistem audio de 4 W care oferă o claritate superioară.

Te-ar mai putea interesa