MSI GE73VR 7RF Raider, laptop cu ecran 120Hz și timp de răspuns 3ms

Laptopul MSI GE73VR 7RF Raider e unul dintre cele mia performante soluții mobile de la acest brand și care are un preț ușor piperat. Trebuie să înțelegeți că e echipat cu un procesor foarte bună, două tipuri de medii de stocare, GTX 1070, suficientă memorie RAM și un ecran FullHD cu refresh 120 Hz. Deci imaginea va fi mult mai fluentă și contează foarte mult când vă jucați shootere sau alte jocuri de acțiune online.

Din poza de jos se vede foarte bine laptopul, adică tastatura sa RBG, ecranul generos și touchpadul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Nu are nevoie de un procesor mai performant decât acesta pentru că se descurcă excelent în cazul jocuri. De multe ori e necesară doar o placă video pe măsură și suficientă memorie RAM pentru anumite jocuri, dar alte jocuri se folosesc doar de procesor.

Oricum, veți obține numărul minim de fps-uri pentru ca imaginea să fie fluentă la detalii decente. Până la urmă discutăm de GTX 1070 cu memorie de 8GB care e de ajuns pentru orice joc ați încerca și se poate compara cu un desktop la multe capitole, însă portabilitatea e în favoarea laptopului. Acesta poate fi folosit oriunde și pentru a vă bucura de performanțe constante, puteți să-l conectați la priză.

Păreri pro și contra

Sistemul de răcire e eficient datorită numeroaselor fante pentru evacuarea aerului cald (Cooler Boost 5), iar acesta e destul de important dacă aveți o placă video ca GTX 1070. Mi se pare normal ca un astfel de ecran să oferă Windows 10 că și așa nu afectează prea mult prețul. Un laptop atât de scump oferă și conectivitate DisplayPort de tip mini care permite conectarea unui monitor cu G-Sync. Pe lângă acesta are numeroase porturi care permite conectarea oricărui periferic, chiar și wireless dacă vreți să renunțați la anumite cabluri.

MSI GE73VR 7RF Raider oferă și o experiență multimedia plăcută deoarece dispune de două difuzoare și două subwoofere performante. Autonomia nu e cea mai mare la acesta pentru că acele componente au un consum destul de mare de resurse.

Lasă un comentariu