MSI GE63 Raider 8RE RGB Edition, laptop cu refresh 120 Hz

Laptopul MSI GE63 Raider 8RE RGB Edition e o variantă ceva mai specială și care oferă un hardware excelent. Acea tastatură e oferită de SteelSeries și e un brand destul de experimentat în domeniul perifericelor de gaming. Alături de acest laptop aș folosi doar un mouse de gaming, iar cele wireless sunt mult mai scumpe. Din poza de jos se vede foarte bine acest model și are un ecran destul de mare pentru a vă bucura de detalii.

E mult mai diferit de alte serii de la acest brand și tastatura RGB e apreciată de orice utilizator. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe acesta găsim cel mai nou i7 care se numește 8750H și are 6 nuclee. Acesta e conceput doar pentru laptopuri de gaming iar pe laptopurile mai clasice au varianta Kaby Lake R.

Ecranul e în centrul atenției deoarece puține laptopuri au un refresh de 120 Hz și nu e nevoie de mai mult pentru că jocurile nu pot fi rulate cu foarte multe fps-uri. Consider că nu necesită upgrade-uri deoarece are 16GB memorie și cele mai multe jocuri folosesc mai puțin, iar pe lângă spațiul de stocare mare, are chiar și acel SSD care îmbunătățește experiența. Acel HDD e destul de bun și ar fi fost de ajuns chiar și fără SSD pentru că e de 7200 RPM.

Păreri pro și contra

Spre deosebire de laptopurile clasice, acesta se folosește de un procesor mult mia avansat cu 6 nuclee, o memorie de 2400 MHz, o placă video ca GTX 1060 și două tipuri de medii de stocare (HDD și SSD). Chiar și construcția e mult îmbunătățită față de alte serii mai accesibile și se vede că temperaturile sunt ceva mai mici în full load. Chiar și procesorul ajută să obțineți performanțe mai bune în jocuri, iar placa video e pe plan secund.

MSI GE63 Raider 8RE costă mult dar și oferă niște caracteristici speciale interesante, iar placa video e mult peste varianta GTX 1050. Experiența în jocuri e mai plăcută cu o configurație mai bună: veți seta mia multe detalii, imaginea e fluidă și temperaturile vor fi mai mici.

Te-ar mai putea interesa