Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

MSI GE620DX-297NL

Cele mai noi laptopuri MSI pentru gaming și de dimensiuni mici (15 inci) sunt cele din seria GE620. Cel mai ieftin model e laptopul MSI GE620DX-297NL. Acesta are un procesor Core i5 Sandy Bridge, 4 giga de RAM și placă video clasa 1 pentru laptopuri. O alternativă cu i7 și 8 giga de RAM e GE620DX-296NL. Acea alternativă are cam aceleași specificații tehnice, doar procesorul și capacitatea memoriei RAM diferă. Cât despre design, pot spune că e unul foarte reușit de culoare neagră (parcă spre un maroniu-închis). Deci GE620DX-297NL e un model pentru gaming pentru un buget mai mic și se adresează în special celor pasionați de jocuri. Dacă vă interesează acest laptop atunci trebuie să știți că are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Deschis

Mai de aproape

Specificații tehnice

Procesorul e oferit de Intel și anume modelul Core i5-2410M care are un cache de 3 Mb, tehnologie 32 nm și o frecvență de 2.3 GHz. Ecranul LCD LED de tip Glare FHD are o diagonală de 15.6 inci și o rezoluție 1920 cu 1080 pixeli deci Full HD. Deci imaginea e ideală pentru filme și jocuri dar nu ar fi stricat o diagonală mai mare. Are o capacitate de 4 giga 1066 MHz și poate fi upgradată până la 8 giga. HDD-ul SATA de 500 de giga are o viteză de 7200 de rotații pe minut deci destul de bun. Vine cu două plăci video, una integrată HD 3000 de la Intel și alta dedicată GT 555M care face față cu brio celor mai noi jocuri. Cea integrată o puteți folosi când nu doriți să vă jucați și doriți o autonomie mare. Deasemenea o puteți folosi pentru filme și aplicații de tip office. Cea dedicată e un model clasa 1 cu o memorie video de 2 giga.

La capitolul multimedia are tehnologie THX TruStudio Pro, cititor de carduri, cameră web de 2 MP, difuzoare integrate și unitate DVD. Pe partea de comunicații și conectivitate are ieșire audio, un USB 2.0, două USB-uri 3.0, port HDMI, port VGA, RJ-45, Wi-Fi și bluetooth.

Are o greutate de numai 2.4 kilograme, tastatură numerică și sistem de operare Windows 7. Acumulatorul de 6 celule are o autonomie de până la 3 ore de funcționare.

Păreri pro și contra achiziției

Nu prea am că să-i reproșez la un așa preț. Probabil că ecranul putea fi mai generos, dar având în vedere că e așa de ușor trebuie să recunoaștem că pe piață sunt foarte puține modele așa de portabile și performante ca acesta.

Concluzie

Acest MSI GE620DX-297NL e un model foarte reușit atât la la capitolul configurație cât și la capitolul design.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Andrei

    Un laptop pur si simplu genial… Am jucat deja o multime de jocuri pe el si nu mai stiu ce sa-mi instalez pe el. Jocurile ruleaza excelent multumita placii video iar temperaturile sunt decente pentru un i5 (i7 cred ca ar fi fost mai indicat dar nu am avut atatia bani) dar totusi am optat pentru un cooling stand deoarece vreau sa opereze la temperaturi si mai mici avand in vedere ca ma joc cam 4-6 ore pe zi, plus ca imi mai fac si referate si alte chestii pe el cum ar fi vizionare de filme… Apropo filme cred ca voi descarca un film 1080p sa vad cu se vede probabil Transformers sau daca nu mai astept dupa varianta 3D ca vrea sa mi iau si niste ochelari 3D cad de curand. Ar fi fost interesant daca ar fi avut si tastatura iluminata.

Lasă un comentariu