MSI DC100-010XEU

Acest sistem desktop PC MSI DC100-010XEU e unul dintre cele mai mici desktopuri de pe piață ar după cum bine știți doar Lenovo a avut un model similar. Chiar dacă e așa de mic, nu e mai ieftin decât un laptop, motiv pentru care recomandarea mea ar un laptop. Configurația e una multimedia și se datorează procesorului AMD de tip seria APU. Dacă nu știți, aceste procesoare vine cu plăci video performante chiar dacă sunt integrate, din păcate performanțele lor sunt peste cele Intel dar nu depășesc plăcile dedicate. E un PC funcțional care vine cu tate porturile standarde, iar datorită formei sale, nu ocupă mult spațiu și poate fi confundat cu un hdd extern. DC100-010XEU are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul e unul AMD E-450 de 1.6 GHz care vine cu placa video Radeon HD 6310. E cel mai nou procesor din seria sa, iar pe viitor s-ar putea să vedem doar modele E2. Placa sa de bază vine cu rețea integrat, sunet integrat dar și cu conectivitate Wi-Fi. Deci vă recomand și un router wireless pentru a putea instala oriunde acest desktop. Memoria RAM de 1333 MHz are o capacitate de 2GB, iar upgrade-uri nu sunt prea posibile. HDD-ul SATA II e de 320GB și poate fi extinsă printr-un HDD extern.

Acest MSI DC100 vine cu o sursă de 40W, card reader,multe porturi USB 2.0, VGA, HDMI, audio etc. Deci puteți conecta orice monitor la acesta, iar greutatea sa de numai 830 grame e foarte bună pentru un desktop. Sunt curios dacă vom vedea astfel de PC-uri cu Pentium-uri de la Intel și cu mai multă memorie RAM. Îl recomand celor care vor un ecran mai mare de 15 inci și celor care nu se pot împăca cu laptopurile. O altă alternativă ar putea fi o tabletă de 7 inci care e și mai portabilă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design modern și compact, configurați multimedia, preț mic dar nu suficient de mic pentru a fi o alternativă la un laptop.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

MSI DC100-010XEU e un gadget care a apărut anul acesta și care vi-l recomand deoarece puteți conecta chiar și un monitor Full HD prin intermediul HDMI-ului. Chiar dacă nu e soluție de gaming, e ideal pentru cei pasionați de filme, muzică, internet și aplicații Office. O prezentare a acestui desktop poate fi văzută mai jos:

Te-ar mai putea interesa