MSI CX640-055XEU

Unul dintre cele mai noi MSI-uri e acest laptop MSI CX640-055XEU care după vedeți face parte din seria 640 ca modelul CR640-061XEU. Spre deosebire de celelalte acesta are un design nou și foarte reușit. Motiv pentru care vă invit să vizionați clipul ce l-am pus mai jos dar și cel cu performanțele plăcii grafice. Aici e vorba despre modelul GT 520M de 1 GB și BUS de 64 de biți. Deci nu e chiar pentru gaming dar puteți juca cam toate jocurile mai noi la detalii mici și medii. Majoritatea performanței e asigurată de procesorul Core i3, care e bineînțeles mai bun decât un Dual Core în special dacă e vorba de jocuri și filme Full HD. Jos am pus câteva poze dar și clipuri pentru a vă face o ideea cam cum arată. Dacă doriți să-l achiziționați cât de curând, trebuie să veți un buget destul de generos. Preţul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschis
Tastatura

Specificații tehnice

Procesorul e unul Intel Core i3 Sandy Bridge care e un 2310M de 2.1 GHz și cu cache de 3 MB. E un model de 5 cu ecran corespunzător – 15.6 inci – și are o rezoluție HD+ deci numai bună pentru filme 720p dar și Full HD în caz că aveți un ecrane mai mare cu intrare VGA sau HDMI. Acest LCD LED vine cu protecție glare (mată) care e cel mai bun ecran în special dacă stați într-o încăpere luminoasă. Capacitatea memoriei RAM DDR3 1333 MHz e de 4 giga și poate fi extinsă la cel mult 8 giga.

CX640-055XEU vine și cu un hard disk destul de spațios, 500 giga cu o viteză de 5400 de rotații de minut. Pe acesta puteți stoca o mulțime de filme, muzică și jocuri, iar pentru mai mult spațiu de stocare se poate opta pentru unul extern. Placa video GT 520M de la NVIDIA nu chiar așa de nouă dar e destul de bună după cum veți și în clipul de mai jos. La capitolele porturi, comunicații și multimedia are unitate DVD, două difuzoare stereo incorporate, cititor de carduri, cameră web, HDMI, microfon, două USBuri 2.0, o ieșire audio pentru boxe sau căști, VGA, LAN, două USBuri 3.0 și Wi-Fi. Acest model are 2.6 kilograme, tastatură numerică, culoare argintie și sistem de operare Free DOS.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: MSI CX640 arată foarte bine în special că are un o combinați de argintiu cu negru, buton de pornire cu iluminare pe verde în lateral (aproape ca la Sony VAIO) și balamale scufundate, autonomie mare, cameră web de 1.3 MP, placă video dedicată, USB 3.0, autonomie a bateriei de 6 celule până la 3-4 ore, preț acceptabil, procesor performant și tastatură aerisită (bună pentru gaming).

Minusuri: nu are bluetooth iar hardul e de 5400 RPM.

Concluzie

Acest MSI CX640-055XEU e cel mai bun laptop de la acest producător dacă aș face un raport calitate/preț și e recomandarea mea în special că cei pasionați de astfel de gadgeturi caută modele în jurul acestui buget.

Te-ar mai putea interesa