MSI Creator M16 A11UD, de ce să alegi acest laptop cu i7 și RTX 3050 Ti

MSI Creator M16 A11UD e un laptop pentru creatorii de conținut, motiv pentru care vine la pachet cu cele mai potente componente. Printre acestea aș aminti procesorul i7 octa core și placa video raytracing. Dar, acest articol nu e neaparat despre prezentarea componentelor, ci de ce ai l-ai alege. În rândurile care urmează prezint cele mai importante atuuri care trebuie luate în considerare.

Dar nu înainte de a preciza faptul că vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model de generație nouă cu o portabilitate peste medie (având în vedere ce componente are).

Motive pro și contra

Laptopul MSI Creator M16 A11UD e prezent în multe variațiuni, una dintre ele fiind A11UD-1055XRO. Aceasta are multiple atuuri care v-ar face să o alegeți:

  • Procesorul e atât de performant încât scoate 21.475 puncte pe cpubenchmark. E vorba despre procesorul i7 11800H.
  • Ecranul e unul foarte clar, acest lucru datorându-se în mare parte faptului că are diagonală de 16 inci, rezoluție 2560×1600 pixeli și panou IPS. Nu trebuie uitat nici de faptul că are finisaj anti-glare așa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafața sa.
  • Memoria RAM a sistemului e una de 16 giga, dar maxim suportat e 64.
  • Stocarea e pe SSD de 1TB, iar din această cauză avem pate de rapiditate și capacitate mare.
  • Placa video e una ok, fiind vorba despre un model RTX tip 3050 Ti.
  • Conectivitatea e una excelentă, fiind vorba despre 4 porturi UDB, HDMI, wireless ax și Lan Gigabit.
  • Ergonomia e una peste medie, fiind vorba despre faptul că are tastatură iluminată, greutate redusă și ecran foarte clar.
  • Nu vine cu sistem de operare preinstalat, iar din această cauză recomand să instalați Windows 10 sau 11 de pe un stick USB.

Per ansamblu, acesta ar fi un model util celora care și-ar dori un desktop replacement de la un producător de excepție. Cei de la MSI fiind cunoscuți pentru laptopurile de gaming foarte bune, iar acesta e un derivat al acestor laptopuri.

Te-ar mai putea interesa